MATRIX 3D-R Feeder kar rövid tesztelt

Bónuszpont jóváírás 80 pont
Akciós ár :
7.990 Ft
Eredeti ár : 7990 11990 11.990 Ft
DB
Részletek

A Haldorádó Team tagjai, hogy minél hitelesebb és pontosabb információt adhassanak a különböző - Áruházunkban is fellelhető! - termékekről, a forgalomba hozataluk előtt, ezek jelentős részét ki is próbálják. A használatba vett, majd a későbbiek folyamán - a tesztírásokban, videókban - visszaköszönő horgászeszközök új termékként már nem értékesíthetők! Így az Áruházban, elkülönített helyen, jelentős árengedménnyel kínáljuk ezeket a tesztelt, sérült csomagolású, esetleg nem 100%-ig hibátlan (karcolt, foltos, lakkhibás, stb.) horgászeszközöket, amelyek használati értéke semmit nem csökkent, csupán az áruk! A termékleírók tájékoztatnak az eszközök állapotáról és esetleges hibáiról, így korrekt és egyértelmű képet adnak jelenlegi állapotukról.

Ez a feeder kar könnyű, matt alumínium anyagból készült. Nagyon erős rögzítővel van ellátva, amellyel a 25 mm, 30 mm és 36 mm-es kerek lábakra lehet nagy stabilitással ráfogatni. Kihúzható változat, 53 cm-ről akár 89 cm-re is növelhető a mérete. Gyorszáras rögzítéssel és gyorsmenetes betéttel rendelkezik, így egy mozdulattal felhelyezhető, és levehető. Ideális rövid botos horgászat esetén.

A kar egyszer sem volt használva. A gyorszár füléből van egy kicsi, kb. fél cm-es rész letörve, de ez a funkcióját nem befolyásolja, tökéletesen használható így is a feeder kar.

Termék adatok
Méret : 53-89 cm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: