Részletek

Miben tér el a Hydrolastic, a hagyományos gumiktól?
1./ A leglényegesebb eltérés a hagyományos tömör gumikkal szemben, hogy ez üreges. Ez az első csőgumi!
2./ Az üreges csőben folyadék (speciális olaj) található.
3./ A gumi rugalmassága, minden eddig elkészített tömörgumi rugalmasságát felülmúlja.
4./ Igazi különlegessége, hogy egészen rövid hosszban is páratlanul nyúlékony és rugalmas marad. Például a legkritikusabb helyzetben, fárasztás közben, magasra emelt topsettel, a hirtelen megugró hal kirohanásait, késedelem nélkül kompenzálja.
5./ A Hydrolastical egyedülálló módon lehet a halat irányítani, fárasztani.
6./ Élettartama, tartóssága többszöröse, mint a hagyományos gumiké.
7./ Öt méretben készül.
8./ A dobozokon a gumi színe és erőssége van feltűntetve.
9./ Számos jó tulajdonságát, elsősorban a nagytestű halak (pontyok) célzott horgászata során lehet érzékelni és kitapasztalni.
10./ A kék színű gumi a leglágyabb, valós mérete: 1,8 mm. 8,5-szörösére képes kinyúlni. Szakítószilárdsága: 2,5 kg. Ezt finom pontyhorgászathoz és keszegezéshez ajánljuk.
11./ A fehér színű gumi a közepesen erős, valós mérete: 2 mm. 8-szorosára képes kinyúlni. Szakítószilárdsága: 3,15 kg. Ezt az finom pontyhorgászathoz és nagytestű keszegekhez ajánljuk.
12./ A szürke gumi hasonlóan a fehérhez, pontyhorgászathoz és nagytestű keszegekhez ajánlatos. Mérete: 2,2 mm. 8-szorosára képes kinyúlni. Szakítószilárdsága: 4,95 kg.
13./ A fekete színű gumi az egyik legerősebb, valós mérete: 2,4 mm. 7,5-szörösére képes kinyúlni. Szakítószilárdsága: 6,25 kg. Ezt kemény pontyhorgászathoz, és folyóvízi márnázáshoz ajánljuk. Nem lesz ellenfele!
14./ Ha a célhalak között akár kapitális méretűek is felbukkanhat, és rendelkezünk speciális, erős, pontyos rakóssal, amelyre nem ritkán 0,20 mm-nél vastagabb zsinórt kell feltenni, hogy ki lehessen fogni a halakat, akkor bizony a „vörös ördögre” van szükség! Ez a legvastagabb és legerősebb Daiwa Hydrolastic gumi. Erről egy megfelelően erős bottal és zsinórral, akár a 10-20 kg közötti méretű halak is kifoghatók. Sőt némi szerencsével még ettől nagyobbak is!!! De szintén jó szolgálatot tehet versenyen, amikor akár 100 kilót kell 4-5 óra alatt szákba terelni és a „fárasztás” csupán 1-2 perc lehet! Valós mérete: 2,8 mm. 6,5-szörösére képes kinyúlni. Szakítószilárdsága: 9,5 kg
15./ Minden csomagban 3 méter gumit talál.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.