Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Cralusso Ufo továbbfejlesztett változata! Annyiban tér el az említett modelltől, hogy az úszó szárán található három darab terelőszárny, amivel a dobások érezhetően hosszabbak és pontosabbak lesznek. Hagyományos megfogási módon épült úszó, melybe a Cralusso által kifejlesztett Calibration megoldás került beépítésre, mely jelenleg a leggyorsabb, legegyszerűbb és legprecízebb súlyozást biztosítja a hagyományos waggler úszókhoz képest.

A Poliuretán testben kialakított üregben helyezhetjük el a változtatható súlyozást úgy, hogy az úszó szárának a testből való kihúzásával tudjuk cserélni pillanat alatt a súlyokat. A testbe öntött gumigyűrű, kizárja a beázást és biztosítja a szár rögzítését. A Calibration megoldásnak köszönhetően az antenna besúlyozását, gyorsan és megismételhetően elvégezhetjük a száron elhelyezett calibráció segítségével. Akár antenna csere, vagy a megváltozott körülmények miatt, változtathatjuk az úszónk merülését, a súlyozáshoz való hozzányúlás nélkül. Az igénynek megfelelően, a szár hosszának változtatásával növeljük, vagy csökkentjük az Ufo térfogatát és ezzel változtatjuk merülését.

A Cralusso olyan Adapter antenna rendszert fejlesztett ki, mely mindenkori igényeknek megfelelően változtatható, így a megfelelő antenna felhelyezését teszi lehetővé, minden helyzetre kínálnak megoldást.

Az Adapter rendszernek köszönhetően a Cralusso waggler úszók antennáik egy rendszert képeznek, egymás közt cserélhetők, ezzel rendkívül sokféleképpen variálhatóvá válnak.

A cégünk, rendkívül nagy hangsúlyt fektet az anyagok kiválasztásához, ennek köszönhetően a termékeink garantáltan nem áznak be, ami önmagában sem egy elhanyagolható tényező. A test anyaga a már folyóvízi úszóinknál remekül bevált és bizonyított poliuretánhab, mely sérülés esetén sem ázik be, fajsúlya pedig megegyezik a balsafáéval.

A waggler úszóinknál alkalmazott műanyag szárak magas hőmérsékleten sem görbülnek el, és új utat nyitnak a műanyag úszók irányában, ezzel több ezer páva madarat megtartva eredeti szépségében.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.