PB PRODUCTS Downforce - 45 Lbs Weed

Bónuszpont jóváírás 39 pont
Ár: 3.890 Ft
Egységár : (389 Ft / 1 m )
DB
Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Downforce Leadcore egy különlegesen nehéz, ám extra lágy leadcore puha bevonattal. Lágyságának és rejtő színeinek (sóder, növényzet) köszönhetően gyakorlatilag teljesen láthatatlan még a sekély, tiszta vízben is. A dobozban található fűzőtű segítségével különböző méretű, gyorsan süllyedő és láthatatlan Leadcore-t készíthetünk. Ezzel a termékkel biztosan átverhetjük az óvatos pontyokat is! 10 méteres kiszerelésben, 45 lb (20,41 kg) szakítószilárdsággal, két színben (sóder, növényzet) kapható.

Termék adatok
Hossz (m) : 10
Átmérő (mm) : 1.00
Szakítószilárdság (kg) : 45 Lbs = 20,41 kg
Kiszerelés : 1db/csomag
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: