Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA Shimano Kairiki olyan első osztályú japán körszövött fonott zsinór, melyet 8 önálló szálból fonnak. A Shimano Kairiki zsinór keresztmetszete a legkerekebb versenytársai közül. A speciális felületkezelésnek köszönhetően nagyon csendesen siklik át a gyűrűkön és igen jól köthető és csomótűrő. Amikor valaki kézbe veszi a zsinórt, hogy feltekerje az orsója dobjára, először az fog feltűnni neki, hogy hihetetlenül selymes, sima felületű. Mintha egy selyemzsinór lenne a kezében. A következő meglepetés akkor lesz, amikor az első dobás közben repül egyre távolabb és távolabb a műcsali, mivel a tökéletesen körszövött, sima zsinór akadálytalanul pereg le a dobról.
Végül – és talán ami az egyik legfontosabb tulajdonsága ennek a zsinórnak – miközben tekerjük visszafele a műcsalinkat, legyen az jig, vagy épp wobbler, az fog feltűnni, hogy nagyságrendileg halkabb hangot hallunk a botunk gyűrűin áthaladó zsinórtól, mint amit korábban megszoktunk a merev fonottaktól. Ez különösen fontos, mivel azt a hangot a fonottunk nem csak felénk közvetíti, hanem a víz alá is lejut a zsinóron át, ami nem biztos, hogy jót tesz a ragadozók kergetése közben, amikor az egyébként is finnyásan támad rá jig horgunkra, műcsalinkra.
Szakítószilárdságát a japán sztenderd szerint mérik. Huzamos idejű használat után is megőrzi eredeti átmérőjét. Olyan speciális tekercsen található a zsinór, melynek segítségével megfeszítve tudja felcsévélni az orsóra a zsinórt anélkül, hogy ehhez bármilyen további segédeszközre lenne szüksége.

Tulajdonságok:
- Kiváló Shimano minőség
- Tartós kivitel
- Jól köthető
- Körszövött fonott zsinór, melyet 8 önálló szálból fonnak
- Japán termék
- Pergető horgászathoz ajánlott
- Megfizethető ár

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.