Ajándékötletek pontyhorgászoknak 3. rész – Vízparton is kényelmesen, minden helyzetben!

A vízparton eltöltött órákat nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök szolgálják az alapvető kényelmünket, ugyanis ha rosszul érezzük magunkat, vagy netán fáj a derekunk horgászat közben, nem valószínű, hogy ki tudjuk ülni a kapást, és a szórakozás sokkal inkább megy át felesleges önsanyargatásba… Ha viszont a megfelelő modellek közül választunk, ilyen problémával biztosan nem szembesülünk és a vízparton száz százalékban a horgászatra tudunk majd koncentrálni. Talán ezért is választják sokan így, az ünnepek közeledtével ajándéknak is családtagjaik, barátaik részére ezeket az alapvető kényelmet szolgáló eszközöket. Természetesen nem feledkeztünk meg a feederhorgászokról sem, nekik is készültünk egy nagyon kedvező szettel!

CARP ACADEMY Deluxe fotel
Az idei újdonságok egyike a Deluxe névre keresztelt pontyozó fotel. E fotel kialakításánál magasított ülőfelületet és háttámlát terveztek a fejlesztők, mindemellett a villámgyors kezelhetőség volt az elsődleges szempont. Mind a négy lába teleszkópos rendszert kapott, valamint garantáltan süppedésmentes, gömbcsuklós billenőtalpakat rögzítettek rájuk, így szinte minden körülmény között stabilan helyezhetjük el fotelünket a vízparton.

Magasított, dönthető háttámlás a Carp Academy Deluxe fotel
Lapra hajtható, így a helyigénye is kisebb

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Elit fotel
Ha elfárad a dereka a hagyományos székekben, vagy ha kényelmetlen és kemény a horgászszéke, ne kínozza tovább magát! Figyelmébe ajánljuk ezt a stabil, kényelmes és igazán nagy, új pontyozó fotelt, amelyben felüdülés és kikapcsolódás lesz a horgászat. Ráadásul ez a modell olyan igényes kivitelű karfával ellátott változat, amely tovább növeli a komfortérzetet. A lábak magassága állítható, így az egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne. A háttámla dőlésszöge tetszés szerint szabályozható, hogy még kényelmesebb legyen. A nagy súlyú (100 kg feletti) horgászok sem tudnak kárt tenni benne.

Az Elit fotel megbízható, erős vázszerkezetű típus
A fotel fa kartámlával van szerelve

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Legacy Fotel + Ajándék elektromos kapásjelző
A Carp Academy Legacy fotel egy kiváló ár/érték arányú, rendkívül masszív és kényelmes szabadtéri ülőalkalmatosság. E típus estében a háttámla dőlésszöge fix, így az már nem állítható. A gyártó által kalibrált dőlésszög azonban rengeteg teszt és számos különböző testalkatú horgász véleménye alapján optimális – horgászat során a legtöbben éppen ilyen háttámla-szöget szoktak használni. Ehhez jár most egy Carp Academy Flash Elektromos kapásjelző is!

A Legacy fotel mellé most ajándékba adunk egy Flash elektromos kapásjelzőt
A Legacy fotelnek is állhatóak a lábai, így könnyebb a talajegyenetlenségekhez igazítani

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Promo Carp fotel
A Promo Carp Fotel masszív és kényelmes, ráadásul karfával is rendelkezik. Lábak magassága állítható, így az egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne. A háttámla dőlésszöge szintén állítható az oldalt található gombok meglazításával, illetve megszorításával.

A Promo Carp fotel kisebb helyigénye miatt még csónakban is elhelyezhető
Kis helyigényű, állítható lábú fotel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

TF GEAR Pontyozó karfás fotel oldaltálcával
Egy jól felkészült horgásznak rendelkeznie kell olyan horgászszékkel, amelyen kényelmesen lehet a kapást várni. Ez a fotel állítható lábakkal alkalmazkodik az egyenetlen talajhoz, dönthető háttámláját pedig a horgász úgy állítja, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen. A modern horgászatot kedvelők nemcsak a kényelemhez ragaszkodnak, hanem a praktikumhoz is. Nem lehet kérdés, hogy feederezéshez, method horgászathoz szükséges egy csalizótálca, ahol a széles csali és aroma arzenál elfér és kéznél van, amikor kell.

Minden egy helyen, kézközelben

Bővebb információ: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Jubileumi szék szett
Az XXL Zip egy extra teherbírású karfás szék, mely nagyon könnyen összecsukható és szállítható. Csúszásgátlós talpa stabil tartást ad neki a talajon. Extra teherbírású (130 kg), de azért figyeljünk oda, hogy ne lendülettel közelítsük meg. Erősített vázszerkezet és anyagok jellemzik. A szék mellé kapunk egy 250 cm-es sátras ernyőt, mely nagyon hasznos, hiszen esőben, szélben, napsütésben védi az alatta pihenő horgászt.

Az XXL Zip szék mellé most ajándékban jár egy 250 cm-es sátras ernyő is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Commander Daddy Long Fotel dönthető háttámlával
Az új Prologic Commander Daddy Long fotel fejlesztésekor a mérnökök nem engedtek kompromisszumot a kényelem és minőség terén. Kartámasza, állítható háttámlája és légáteresztő ülésbetéte még kényelmesebbé és komfortosabbá teszi a pihenést. Ezenkívül a neoprén borítású fejtámlában plusz szivacs található. A huzat többi része strapabíró, vízlepergető MCP anyagból készült.

A Prologic egyik 2017-s újdonsága, amely már most is nagy kedvence a horgászoknak

Bővebb információ: ugrás az áruházba

By Döme TEAM FEEDER Rotary Box + ajándék orsó és zsinór
Bemutatjuk a By Döme TEAM FEEDER Rotary Box + ajándék orsó és zsinór szettet, amivel a horgász egyszerre tehet szert egy különleges Rotary Box forgós versenyládára, egy minőségi Master Carp LCS orsóra, illetve egy tekercs 0,22 mm-es Blue Feeder monofil főzsinórra, mellyel tökéletesen feltöltheti az orsó dobját!

Ezzel a szettel a feederhorgászoknak szeretnénk kedveskedni

Tekintsd meg az alábbi videót, melyben a By Döme TEAM FEEDER Rotary Box + ajándék orsó és zsinór szett minden részlete bemutatásra kerül:

 

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Holiday ágy
A 208 x 74 cm fekvőfelületű, hihetetlenül komfortos, rendkívül jó minőségű horgászágy az erős alátámasztásnak és a 6 erős lábnak köszönhetően jól bírja a nagy igénybevételt. Az ágykeret rendkívül erős. Az ágytámlát könnyen és gyorsan feljebb hajthatjuk, így az ágyat fotelként is használhatjuk. Lábai könnyen a terepviszonyoknak megfelelő helyzetbe állíthatóak, a stabilitást a gömbcsuklós, széles alapú talpak biztosítják.

Egyszerű, ám masszív kivitel a Holiday ágy

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Relax ágy + hálózsák
Az idén megjelenő új modellek egyike a Relax nevet viselő Pontyozó ágy + hálózsák együttes. Ezzel a termékkel egy abszolút prémiumkategóriás, garantáltan kifogástalan ülő- és fekvőkomfortot biztosító ágyat sikerült megalkotniuk a tervezőknek. Minden olyan csúcs paraméterrel rendelkezik, melyet jogosan várhat el gazdája egy ilyen minőségi szintet képviselő felszereléstől. Ahogy a Relax elnevezés is utal rá, ez az ágy a kompromisszum nélküli, maximális kényelmet és pihenést szolgálja a vízparton.

Kompromisszummentes ágy azoknak, akik csak egyszer szeretnének horgászágyat vásárolni
A hálózsák bele van építve, így azt nem kell külön magunkkal cipelni

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Többre vagy kíváncsi? Éremes megnézned a következő kisfilmeket, amikben áruházunk valamennyi fotelje és ágya górcső alá kerül!

 

 

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: