Ajándékötletek pontyhorgászoknak 3. rész – Vízparton is kényelmesen, minden helyzetben!

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 3. rész – Vízparton is kényelmesen, minden helyzetben!

A vízparton eltöltött órákat nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök szolgálják az alapvető kényelmünket, ugyanis ha rosszul érezzük magunkat, vagy netán fáj a derekunk horgászat közben, nem valószínű, hogy ki tudjuk ülni a kapást, és a szórakozás sokkal inkább megy át felesleges önsanyargatásba… Ha viszont a megfelelő modellek közül választunk, ilyen problémával biztosan nem szembesülünk és a vízparton száz százalékban a horgászatra tudunk majd koncentrálni. Talán ezért is választják sokan így, az ünnepek közeledtével ajándéknak is családtagjaik, barátaik részére ezeket az alapvető kényelmet szolgáló eszközöket. Természetesen nem feledkeztünk meg a feederhorgászokról sem, nekik is készültünk egy nagyon kedvező szettel!

CARP ACADEMY Deluxe fotel
Az idei újdonságok egyike a Deluxe névre keresztelt pontyozó fotel. E fotel kialakításánál magasított ülőfelületet és háttámlát terveztek a fejlesztők, mindemellett a villámgyors kezelhetőség volt az elsődleges szempont. Mind a négy lába teleszkópos rendszert kapott, valamint garantáltan süppedésmentes, gömbcsuklós billenőtalpakat rögzítettek rájuk, így szinte minden körülmény között stabilan helyezhetjük el fotelünket a vízparton.

Magasított, dönthető háttámlás a Carp Academy Deluxe fotel
Lapra hajtható, így a helyigénye is kisebb

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Elit fotel
Ha elfárad a dereka a hagyományos székekben, vagy ha kényelmetlen és kemény a horgászszéke, ne kínozza tovább magát! Figyelmébe ajánljuk ezt a stabil, kényelmes és igazán nagy, új pontyozó fotelt, amelyben felüdülés és kikapcsolódás lesz a horgászat. Ráadásul ez a modell olyan igényes kivitelű karfával ellátott változat, amely tovább növeli a komfortérzetet. A lábak magassága állítható, így az egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne. A háttámla dőlésszöge tetszés szerint szabályozható, hogy még kényelmesebb legyen. A nagy súlyú (100 kg feletti) horgászok sem tudnak kárt tenni benne.

Az Elit fotel megbízható, erős vázszerkezetű típus
A fotel fa kartámlával van szerelve

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Legacy Fotel + Ajándék elektromos kapásjelző
A Carp Academy Legacy fotel egy kiváló ár/érték arányú, rendkívül masszív és kényelmes szabadtéri ülőalkalmatosság. E típus estében a háttámla dőlésszöge fix, így az már nem állítható. A gyártó által kalibrált dőlésszög azonban rengeteg teszt és számos különböző testalkatú horgász véleménye alapján optimális – horgászat során a legtöbben éppen ilyen háttámla-szöget szoktak használni. Ehhez jár most egy Carp Academy Flash Elektromos kapásjelző is!

A Legacy fotel mellé most ajándékba adunk egy Flash elektromos kapásjelzőt
A Legacy fotelnek is állhatóak a lábai, így könnyebb a talajegyenetlenségekhez igazítani

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Promo Carp fotel
A Promo Carp Fotel masszív és kényelmes, ráadásul karfával is rendelkezik. Lábak magassága állítható, így az egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne. A háttámla dőlésszöge szintén állítható az oldalt található gombok meglazításával, illetve megszorításával.

A Promo Carp fotel kisebb helyigénye miatt még csónakban is elhelyezhető
Kis helyigényű, állítható lábú fotel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

TF GEAR Pontyozó karfás fotel oldaltálcával
Egy jól felkészült horgásznak rendelkeznie kell olyan horgászszékkel, amelyen kényelmesen lehet a kapást várni. Ez a fotel állítható lábakkal alkalmazkodik az egyenetlen talajhoz, dönthető háttámláját pedig a horgász úgy állítja, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen. A modern horgászatot kedvelők nemcsak a kényelemhez ragaszkodnak, hanem a praktikumhoz is. Nem lehet kérdés, hogy feederezéshez, method horgászathoz szükséges egy csalizótálca, ahol a széles csali és aroma arzenál elfér és kéznél van, amikor kell.

Minden egy helyen, kézközelben

Bővebb információ: ugrás az áruházba

KORUM X25 Deluxe Accessory Fotel
Ez a modell fotelek királyának, a Korum Deluxe fotelnek a továbbfejlesztett változata. Gyakorlatilag minden pozitív tulajdonságát örökölte a neves elődjétől, azonban ez a fotel még könnyebb súlyú, s használata is egyszerűbbé vált. A stabilitás érdekében 25 mm-es kerek profilú, teleszkópos lábakkal (41 cm-61 cm magas) rendelkezik a fotel, melyek végén extra széles, süppedésmentes talpak tálálhatók. Ezeknek köszönhetően a laza szerkezetű, egyenletlen talajon is garantáltan stabilan áll az ülőalkalmatosság. Az ülőfelület strapabíró anyagú 600D bevonatot kapott, így strapabíró és hosszú élettartamú. A komfortérzetet egy tépőzáras, neoprén borítású kartámasz fokozza. Ennek extra előnye, hogy könnyedén levehető, illetve tisztítható, mosható.

A Korum X25 Deluxe Accessory Fotel méretei:

- Ülőfelület magassága: 48-72 cm
- Szélesség: 52 cm
- Háttámla magassága a földtől számítva: 113-137 cm
Teleszkópos lábak magassága: 41-61 cm
- Tömege: 8,0 kg
- Teherbírás: 133 kg

 

Az új Korum X25 Deluxe Accessory fotelt kifejezetten ajánljuk minden igényes és kompromisszummentes felszerelést kedvelő finomszerelékes horgásznak, biztosan nem fognak benne csalódni!
Ez a modell fotelek királyának, a Korum Deluxe fotelnek a továbbfejlesztett változata, így az elődhöz hasonlóan nagy és kényelmes ülőfelülettel...
...valamint strapabíró vázszerkezettel rendelkezik
Az ülőfelület strapabíró anyagú 600D bevonatot kapott, így strapabíró és hosszú élettartamú
Minden apró részletében egy kiváló minpségű fotel!
Praktikus és erős gyorszárakkal szerelték
A lábak végén extra széles, süppedésmentes billenőtalpak tálálhatók, amikkel minden körülményhez stabilan igazítható a fotel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Commander Daddy Long Fotel dönthető háttámlával
Az új Prologic Commander Daddy Long fotel fejlesztésekor a mérnökök nem engedtek kompromisszumot a kényelem és minőség terén. Kartámasza, állítható háttámlája és légáteresztő ülésbetéte még kényelmesebbé és komfortosabbá teszi a pihenést. Ezenkívül a neoprén borítású fejtámlában plusz szivacs található. A huzat többi része strapabíró, vízlepergető MCP anyagból készült.

A Prologic egyik legjobb fotele, mely nem véletlenül nagy kedvence a horgászoknak

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Cruzade Comfort fotel
A Prologic Cruzade fotel egy könnyen össze- és szétszerelhető, valamint rendkívüli masszívsággal rendelkező horgászfotel. Masszívságát mi sem jelzi jobban, minthogy a gyártó 140 kg-os teherbírást adott meg. Igazán kényelmesen párnázott és kellemesen feszes ülőfelülete van, melynek anyaga könnyedén lepergeti a vízcseppeket is, így vizes szivaccsal könnyedén és gyorsan tisztítható a fotel felülete. A lábak fokozatmentesen állíthatók a gyorszárak segítségével 30-40 cm között. Ezek természetesen extra széles, süppedésmentes billenő sártalpakkal lettek szerelve. A további kényelem érdekében a fotelt karfákkal is ellátták. Kifejezetten ajánljuk ezt az ülőalkalmatosságot olyan horgászok számára, akik sok időt töltenek a vízparton, és ezt maximális komfortérzet mellett szeretnék tenni, illetve a fotel kialakítása lehetővé teszi, hogy igazán nagy súlyú, termetes horgászok is magabiztosan használhassák! Ülőlap mérete: 50x40 cm, háttámla mérete: 50x57 cm.

A Prologic Cruzade fotel egy könnyen össze- és szétszerelhető, valamint rendkívüli masszívsággal rendelkező horgászfotel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Commander Classic fotel
A Prologic Commander Classic egy kifejezetten könnyű, ám igen masszív, strapabíró pontyozó fotel. Kialakításából adódóan szinte minden helyzetben lehetővé teszi használója számára a teljes komfortérzettel társuló pihenést. A fotel ülő- és háttámla felülete, illetve fejrésze jól párnázott, vízálló, légáteresztő anyagból készült, ami a nyári melegben is kényelmessé teszi ezt az ülőalkalmatosságot. A háttámla fix, nem állítható, ezért pillanatok alatt szétnyitható és készre állítható. A fotel lábainak magassága külön-külön állítható, illetve végeiket nagyméretű, billenő sártalpakkal szerelték fel, melynek köszönhetően a laza szerkezetű, felázott talajon és egyenetlen terepen is biztonságosan állnak, garantáltan nem süppednek el. A gyártó figyelmet fordított az apró, de annál hasznosabb apróságokra is, így elhelyezett két rögzítő szegecset az első és a hátsó lábaknál, melyekkel kizárható annak a veszélye, hogy valamelyik lábsor akaratunkon kívül benyaklik. Ez a fotel ideális választás lehet azok számára, akik horgászathoz, kempingezéshez, vagy akár egyszerűen otthoni kerti programokhoz keresnek kényelmes, minőségi ülőeszközt.

A Prologic Commander Classic fotel főbb méretadatai:
- Ülőfelület magassága alaphelyzetben: 35 cm, de a lábakat kihúzva 12 cm-el magasítható
- Ülőfelület mérete: 48x40 cm, háttámla mérete: 48x52 cm
- Súlya: 4,3 kg
- Teherbírása: 140 kg (!)

Kifejezetten könnyű, ám igen masszív, strapabíró pontyozó fotel, kialakításából adódóan szinte minden helyzetben lehetővé teszi használója számára a teljes komfortérzettel társuló pihenést

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Cruzade fotel
A Prologic Cruzade fotel egy könnyen össze- és szétszerelhető, valamint rendkívüli masszívsággal rendelkező horgászfotel. Ezutóbbiról erős acél váza gondoskodik. Igazán kényelmesen párnázott és kellemesen feszes ülőfelülete van, melynek anyaga könnyedén lepergeti a vízcseppeket is, így vizes szivaccsal könnyedén és gyorsan tisztítható a fotel felülete. Az elülső lábak fokozatmentesen állíthatók a gyorszárak segítségével. Ezek természetesen süppedésmentes billenő sártalpakkal lettek szerelve. A Prologic Cruzade fotel egy könnyen össze- és szétszerelhető, valamint rendkívüli masszívsággal rendelkező horgászfotel. Ezutóbbiról erős acél váza gondoskodik. Igazán kényelmesen párnázott és kellemesen feszes ülőfelülete van, melynek anyaga könnyedén lepergeti a vízcseppeket is, így vizes szivaccsal könnyedén és gyorsan tisztítható a fotel felülete. Az elülső lábak fokozatmentesen állíthatók a gyorszárak segítségével. Ezek természetesen süppedésmentes billenő sártalpakkal lettek szerelve. Kifejezetten ajánljuk ezt az ülőalkalmatosságot olyan horgászok számára, akik egy ultra kompakt és könnyű fotelt szeretnének, mivel ez a modell az egyik legjobb választás mobilis, gyors horgászatokhoz, illetve kemping széknek is ideális, akár egy jó szalonnasütéshez a szabadban! A lehető legjobb ár-érték arányban kerül forgalomba!

- Súlya: 3,5 kg
- Ülőfelület mérete: 46x40 cm
- Háttámla mérete: 46x53 cm A lehető legjobb ár-érték arányban kerül forgalomba!
- Súlya: 3,5 kg
- Ülőfelület mérete: 46x40 cm
- Háttámla mérete: 46x53 cm

Szívesen ajánljuk ezt az ülőalkalmatosságot olyan horgászok számára, akik egy ultra kompakt és könnyű fotelt szeretnének, mivel ez a modell az egyik legjobb választás mobilis, gyors horgászatokhoz, illetve kemping széknek is ideális, akár egy jó szalonnasütéshez a szabadban!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

By Döme TEAM FEEDER Rotary Box + ajándék orsó
Bemutatjuk a By Döme TEAM FEEDER Rotary Box + ajándék orsó szettet, amivel a horgász egyszerre tehet szert egy különleges Rotary Box forgós versenyládára és egy minőségi Pearl Carp 6000 orsóra.

A szett pontos tartalma:
- 1 db By Döme TEAM FEEDER Rotary Box
- 1 db By Döme TEAM FEEDER Pearl Carp 6000

Ezzel a szettel a feederhorgászoknak szeretnénk kedveskedni

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Cruzade Víkend szett
A Cruzade 6 Lábas ágy könnyű, kompakt, lapos vázzal, nagyon alacsony áron kitűnő kényelmet biztosít. Jól párnázott, vízálló, mosható lábrésszel, szuper kényelmes párnával.

Jellemzők:
- 6 darab állítható láb, sártalpakkal
- Lapos keresztmetszetű váz
- Ultra erős gumis felfüggesztés
- Méretei: magasság: 30-42 cm, szélesség: 70 cm, hossz: 190 cm
- Súlya: 7 kg

A Cruzade Hálózsák a Cruzade család fontos tagja, ideális a legtöbb általános helyzetre, márciustól novemberig. Puha, könnyű szintetikus tömés, időjárásnak ellenálló külső szövet poliészter béléssel, optimális szigeteléssel, kis önsúllyal.

Jellemzők:
- 3 évszakos hálózsák
- Üreges szálakból készült tömés
- Nagy sűrűségű poliészter külső és belső bélés
- 10 mm-es HD cipzár mindkét oldalon
- Ágyhoz való rögzítést szolgáló pántok

A Cruzade Brolly 55 a tökéletes ernyő a rövid, egy éjszakás horgászatokra. A Cruzade Brolly-nak a Brolly System-énél kompaktabb a váza, ami könnyebbé és helytakarékosabbá teszi ezt az ernyőt, ideális az esős időben való nappali és az egy éjszakás rövid horgászatokra. Formájának köszönhetően az ágyat az ernyő leghátsó végében tudjuk elhelyezni, így biztosan védve lesz a széltől és esőtől még az elülső panel nélkül is. Az aljzat száraz helyet biztosít a csomagok, felszerelések számára is.

Jellemzők:
- Ultra kompakt forma
- Vízálló PVC aljzat
- Kitámasztó rudak (storm pole) mellékelve
- Hordtáska mellékelve
- Összsúlya 7 kg
- Méretek: magasság: 125 cm, szélesség: 280 cm, mélység: 169 cm

Egy fantasztikus pontyos kiegészítő válogatás, a közkedvelt Prologic Cruzade szériából

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Relax ágy + hálózsák
Az idén megjelenő új modellek egyike a Relax nevet viselő Pontyozó ágy + hálózsák együttes. Ezzel a termékkel egy abszolút prémiumkategóriás, garantáltan kifogástalan ülő- és fekvőkomfortot biztosító ágyat sikerült megalkotniuk a tervezőknek. Minden olyan csúcs paraméterrel rendelkezik, melyet jogosan várhat el gazdája egy ilyen minőségi szintet képviselő felszereléstől. Ahogy a Relax elnevezés is utal rá, ez az ágy a kompromisszum nélküli, maximális kényelmet és pihenést szolgálja a vízparton.

Kompromisszummentes ágy azoknak, akik csak egyszer szeretnének horgászágyat vásárolni
A hálózsák bele van építve, így azt nem kell külön magunkkal cipelni

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Többre vagy kíváncsi? Éremes megnézned a következő kisfilmeket, amikben áruházunk valamennyi fotelje és ágya górcső alá kerül!

 

 

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: