SUFIX Gore 832 - Zöld 0,18 mm + Napszemüveg

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
7.990 Ft
Egységár : (67 Ft / 1 m )
Eredeti ár : 7990 9990 9.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A Sufix Gore 832 az új típusú R8 szabványú fonási technológiával készül, ennek lényege, hogy a fonott mikroszálak 8 fonatból állnak össze. Ebből 7, a már jól ismert japán Dyneema szál és 1 az amerikai Gore cég Gore Performance szála. Ennek sűrűsége 32 hullám inchenként (2,54 cm). Ezzel az R8 technológiával készülő zsinórnál ezáltal átlagosan 20 %-al nőtt a zsinór szakítóértéke, valamint 30%-al a palomar kötésnél a csomótűrő képessége. Fontos szempont, hogy a zsinór hosszú használat után is megőrzi kör keresztmetszetét az R8 precíz száltechnológiája miatt.
A Gore Performance szálaknak köszönhetően megnőtt a zsinór ellenálló képessége a kopással, kidörzsölődéssel szemben, valamint segít a zsinórnak megtartani a pontos átmérőjét.
A zsinór az úgynevezett TPG - Thermal Plastic Gel technológiával nyeri el végleges külső felületét, amely réteg segít megőrizni a zsinór színét és védi is pergető zsinórunkat. A japán Dyneema szálakról egy megdöbbentő adat, melyet a gyártó büszkén vállal fel az oldalán: A Dyneema 15x erősebb az acélnál. Ezeknek a technológiáknak az ötvözete a Sufix Gore 832-ben egy olyan szuperlágy, alacsony memóriájú, érzékeny és extrém erős pergető zsinórt ad, ami a lehető legtovább ellenáll a víz alatti akadók, kövek, sziklák, kagylók dörzsölő hatásának.
A Sufix Gore 832 fonott lényegesen lágyabb, mint bármelyik eddig ismert pergető zsinór! Ráadásul, ehhez nem kell szakértőnek lenni, hogy bárki könnyedén érzékelje a különbséget. Mindez a Gore szálnak köszönhető, amelyet a híres Gore-Tex vízhatlan és lélegző ruháiról híres amerikai gyártó állít elő. A lágyság mellett lényegesen csendesebb, mint az eddigi bevonatos zsinórok bármelyike. Nem surrog a bot gyűrűin, szinte alig van hangja bevontatás közben, miközben rendkívül kopásálló!

Ajándék Napszemüveg
A Rapala RVG-300 Napszemüvegnél a klasszikus, jó megjelenést ötvözték olyan elemekkel, amelyek csak a magasabb árkategóriájú napszemüvegeken találhatók, ezek teszik ezt a szemüveget is a horgászok nélkülözhetetlen társává. Használatával tökéletes módon kiszűrhetjük a víz kellemetlen csillogását, valamint láthatóvá válnak az eddig észrevétlen víz alatti részletek.

A képen látható szemüveg illusztráció, a zsinórhoz RVG-300A vagy RVG-300B szemüveget adunk.

Termék adatok
Hossz (m) : 120
Átmérő (mm) : 0.18
Szakítószilárdság (kg) : 12
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: