Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

 

A modern fenekező technikák jellegükből adódóan kívánják meg a zsinórtól, hogy gyorsan süllyedjen, nagy legyen a szakítószilárdsága, s főként, hogy a legkevésbé nyúljon. Egy közepes, vagy nagy nyúlású zsinórral kivitelezhetetlen, élvezhetetlen lenne a halfogás, hiszen gondoljunk csak bele, hogy a nehéz végólom, vagy etetőkosár kioltja, elveszi a bevásás során keletkező energia nagy részét, tehát előbb a súlyt kell kimozdítani a helyéről, s csak utána éri el közvetett módon a bevágás ereje a halat. Bizonyára tudjuk, hogy a bevágás eredményessége szempontjából minden tized másodperc számít.

Kopásállósága elvárt követelmény, a modern feeder és pickerbotokon található gyűrűk nagy száma miatt a zsinórkoptató hatás e módszernél fokozottan fennáll. A dörzsölő, súrlódási folyamatok lényegesen lerövidítik egy átlagos horgászzsinór életét, sokuk még egy szezont sem bír ki.

A Power Feeder szívóssága, munkabíró képessége (feszítő, csavaró hatásokkal szemben) igazán nagy.

Alacsony memóriája és kitűnő csomótűrése kiemeli az általános monofil zsinórok közül. Mindez nemcsak a laboratóriumi teszten mért értékek alapján mondható el, hiszen a teszthorgászatokon is jelesre vizsgázott!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.