Gyermek élménybeszámolók pályázata

Gyermek élménybeszámolók pályázata

A szünidő már sajnos véget ért, és biztos, hogy számos kaland részesei voltatok, rengeteg élménnyel, remek horgásztörténettel gazdagodtatok az idei nyáron is. A Haldorádó horgászportál pályázatot hirdet tehetséges „gyermekírók” számára „Gyermek élménybeszámolók pályázata” címmel. A szünidőt meghosszabbítani sajnos nem tudjuk, de a kellemes élmények felidézésével talán újabb örömteli perceket okozhatunk majd minden olvasónak.

Fiúk és Lányok, ha úgy érzitek, hogy szeretnétek megosztani nyári horgásztörténeteiteket másokkal, írásotokat szeretnétek viszontlátni a Haldorádó horgászportál címlapján, akkor ne habozzatok! Készítsétek el és küldjétek el elektronikus formában a fotókkal illusztrált élménybeszámoló írásaitokat!

Az írások bármilyen, horgászattal kapcsolatos témakörben születhetnek, legyen az egy szebb hal megfogásának elmesélése, vagy egy jól sikerült horgásznap élménybeszámolója, vagy épp egy vihar miatt balul elsült peca sztorija.

Fenntartunk az írásodnak egy helyet a címlapon…

Az arra alkalmas beszámolókat folyamatosan, szerkesztett formában jelentetjük meg oldalunkon. Minden színvonalas, megjelenésre alkalmas beszámolót honorálunk.

A díj minden fiatal tehetségnek egy 4.900 Ft értékű horgászfelszerelés, melyet a megjelenést követően GLS futár segítségével juttatunk el a szerzőhöz.

A legtehetségesebb íróknak egyedi ajánlatot teszünk!

4.900 Ft értékű horgászfelszereléssel jutalmazunk minden fiatal tehetséget, aki megjelentetésre alkalmas művet küld be

A „Gyermek élménybeszámolók pályázata” részvételi felső korhatára 17 év.

Természetesen az élménybeszámoló nem csak a nyári szünet alatt történt eseményekről szólhat. Bármilyen érdekes horgásztörténet várunk!

Tisztelt Szülők, akik most a munkahelyen böngészik a Haldorádó horgászportált :) , figyelem!

Ha gyermeke tehetségesen fogalmaz és szereti a horgászatot, hívja fel a figyelmét erre a pályázatra!

Ragadjatok billentyűzetet és küldjétek el nekünk írásotokat!*

A pályázatokat elektronikus formában várjuk a palyazat@haldorado.hu címre.

A szöveg normál Word dokumentum legyen, valamint a javasolt terjedelem minimum egy A4-es oldal. A művet illusztráló fényképeket JPG formátumban kérjük. A képek minimális mérete fekvő formátum esetén 800x600 pixel legyen. A JPG file-ok maximális mérete képenként 500 kB. Fontos, hogy a képeket ne ágyazzák bele a szöveges állományba, azokat külön csatolják a levélbe!

A pályázatokat folyamatosan várjuk a fenti e-mail címre.

Bármilyen kérdéssel szintén erre az e-mail címre írt levéllel lehet fordulni kollégáinkhoz, akik segítenek a képek megfelelő formátumának elkészítésében is, vagy bármilyen egyéb probléma megoldásában.

Jó munkát kívánok valamennyi leendő új fiatal szerzőnknek!

Írta: Takács Péter
* - illusztráció, forrás: www.coreldraw.com

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.