Pergető történetek 27. rész – Masayuki Yamane-féle biztosított FG Knot

Pergető történetek 27. rész – Masayuki Yamane-féle biztosított FG Knot

Hogyan lehet az FG Knot kötést atombiztossá tenni? A filmből kiderül!

A sorozat előző részében részletesen bemutattam az FG Knot megkötését. Ezúton is köszönöm a sok pozitív kommentet, amelyet a film alá írtatok! Jólesett! Nevezzük azt a verziót FG Knot Light verziónak, mert valóban könnyen elkészíthető és bármilyen vékony zsinórpárossal kivitelezhető. Még én is megértettem, annyira könnyű úgy megkötni. :-):-)
Íme, ez a light verzió:

Viccet félretéve, idén tavasszal Japánban forgattam, ahol túravezetőnk az a Masayuki Yamane volt, aki a Megabass és Transcendence teszthorgásza. Kedvenc módszere a pergetés… folyókon, tavakon, tengereken, partról, sziklákról vagy épp hajóból. Bárhol, bármire! Ő mondta, hogy a PE 4-es, 6-os zsinórhoz is köt fluorocarbont.
A japánban készült film itt érhető el:

Masa a világon mindenfelé horgászik, multival perget bitang nagy halakra is (pl. arapaima). Beszélgettem vele a kötésről, és megmutatta, hogy ő hogyan biztosítja le az FG-t, hogy köti meg, hogy valóban mindent is kibírjon. Megkérdeztem, hogy felvehetem-e, megmutatná-e… azt mondta, persze. Na, ennek eredményét látjátok ebben a filmben:

Ha tetszett, dobjatok a filmre egy like-ot vagy kommentet! Jó kötekedést! A film vége bónuszként tartalmaz egy kis indonéz dzsungelpecát is… Ki menne el oda szívesen?

Takács Péter

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.