Alias : Mr. Andras
Név : Szőke András
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1979-11-23
Lakhely : Anglia, Bolton
Kedvenc horgászmódszerei : feeder, bolognai
Kedvenc vízterületei : Balaton, Gerézdi-tavak
Legnagyobb halai : ponty 11.65 kg, dévérkeszeg 2.5 kg
Mióta horgászik : 1984 óta

Szerző írásai

Horgászat Angliában 4. rész - Egy nap horgászata, megfigyeléseim, eddigi tapasztalataim

Szőke András 2014-07-24 07:00:00
Ebben a cikkben ismét a 3-as, „nagy” tóra kalauzollak el benneteket. Főleg azt szeretném leírni, hogy itt, Angliában hogyan horgásznak az emberek. Próbálom megosztani veletek, amiket láttam, hallottam és a saját bőrömön tapasztaltam. Azért írom így, mert az otthoni horgászataimhoz képest abszolút nem érzem itt sikeresnek magam. Teljesen másképp mennek a dolgok, mint otthon…

Horgászat Angliában 3. rész - A nagy tó meglepetései

Szőke András 2014-06-14 07:00:00
Nagyon köszönöm azoknak, akik eddig olvasták az első két cikkemet; hozzászóltak és biztattak, hogy folytassam a sorozatot. Ez igazán jóleső érzés, sok erőt adott, így írom is a mostanit. Ebben az írásomban a nagy tóra kalauzollak el benneteket. Úgy gondolom, sok érdekes dolgot fogtok megtudni. Kicsit elbeszélős írás lett ebből is, de már gyönyörű halakkal!

Horgászat Angliában 2. rész - Az első horgászélmények

Szőke András 2014-03-07 07:00:00
Ott folytatom, ahol abbahagytuk, de ez a cikk még mindig nem a nagy halakról szól - mint amit már az itt manapság megjelenő bojlis cikkekben megszokhattatok -, hanem inkább további információkat ad arról, hogyan induljatok el kevesebb felszereléssel, autó nélkül horgászni Angliában (vagy bárhol a nagyvilágban).

Horgászat Angliában 1. rész - A horgászengedély beszerzése

Szőke András 2014-01-12 07:00:00
Ismerkedés Angliával, információszerzés az első horgászat megkezdése előtt… Ebben a cikkben a nagy halak - és egyáltalán a halak - még elmaradnak, de igyekszem sok hasznos információval szolgálni számotokra. Kérlek benneteket, tartsatok velem!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.