Alias : beeekaa
Név : Császár Béla
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1980-08-28
Lakhely : Szekszárd
Kedvenc horgászmódszerei : bojlizás, feederezés, rablóhalazás ...
Kedvenc vízterületei : Szálkai Iszaptározó, Bontovai horgásztó
Legnagyobb halai : ponty 12 kg, csuka 8 kg, amur 5,5 kg
Mióta horgászik : gyerekkorom óta, de intenzíven 2006 óta éreztem rá újra

Szerző írásai

Első balatoni horgászatunk

Császár Béla 2017-10-11 06:00:00
Ez egy rendhagyó történet, ugyanis nem egy kimondott horgásztúrán történteket fogom elmesélni, hanem egy pár barát, ahogy mi nevezzük „5 ökör + 1” nyaralásán történt pecaélményt. Ami a legszebb az egészben, hogy ezt együtt éltük át mi hatan, cimborák az ország hat különböző részéről. A csapatból hárman most kezdenek rákapni a horgászatra, hárman már egy ideje komolyabban is foglalkozunk a témával, bár a balatoni peca terén elég gyerekcipőben járunk mindannyian.
Videóval

Kiválasztott lettem és ezáltal Nevis Patriot-a

Császár Béla 2014-05-14 07:00:00
A Haldorádó cikkpályázat lehetővé tette számomra, hogy teszthorgászként is kipróbáljam magam a vízparton. Ennek okán szolgálatomra bocsátották a Nevis botcsalád Patriotnak keresztelt, 3,5 librás, 360-as és 3 részes bojlis botját. A műszaki leírásokat mindenki megtalálja a webshopban, én ezek kiegészítéseként osztok meg pár saját tapasztalatot veletek, amiknek remélem, hasznát veszitek egy esetleges botvásárlás előtt. Szóval ez a cikk inkább a felszerelésről szól, nem pedig egy izgalmasan alakult horgásztúráról. A Biató Carp Lake-en és az egyesületi tavamon, a szálkai Kistón teszteltem a pálcát.

Egy jó barát, egy tó és egy nyurga felszabadítása…

Császár Béla 2012-10-12 07:00:00
Régóta terveztük cimborámmal már ezt a több napos pecát. Többszöri dátummódosítás után végre sikerül lefixálni az időpontot és lefoglalni a helyet. Gerézdpusztára esett a választásunk. Izgatottan érkeztünk meg a helyre és reménykedtünk, hogy sok halat tudunk majd matracra fektetni. Ha halban nem is, de szerencsére élményben gazdag volt a túra. Az élmény és a társaság néha többet ér, mint a rekordfogás!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.