Alias : GRD
Név : Varga János
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1974-01-21
Lakhely : Debrecen
Kedvenc horgászmódszerei : bojlizás, feeder
Kedvenc vízterületei : Tisza és holtágai
Legnagyobb halai : ponty 11 kg
Mióta horgászik : 1980 (2008 sport)

Szerző írásai

Rekorddöntés pihenésképpen

Varga János 2011-11-30 07:00:00
Úgy alakult, hogy a család eldöntötte, napozni és pihenni szeretne velem, így elkísérnek pecázni. Gyermekeim készítgették a kis botjaikat, feleségem finomságokat csomagolt. Lehet egy ilyen csábításnak ellenállni? Maga a horgászat is elég hirtelen jött ötletként keletkezett, olyan jól haladtam a munkámmal, hogy egy nap szabadságot tudtam kivenni péntekre. Összeszedtem hát a felszerelést és vártam a reggelt. Ha előre tudtam volna, mit hoz a nap…

Teszt előttem, front utánam - Daiwa feeder szett teszt

Varga János 2011-11-09 07:00:00
Mindig öröm egy új botot és orsót kézbe venni, kicsomagolni, horgászatra előkészíteni. Ha mindezt ráadásul felkérésre tesszük, nem mellesleg a tesztelt terméket meg is tarthatjuk, az már ezen is túlmutat. Ha mindezt kedvenc gyártónk termékeivel tehetjük, az számomra már ahhoz hasonló, mintha egy évben két karácsony lenne. Büszkeséggel, tettvággyal és kíváncsisággal telve láttam hát neki a feladatnak és a tesztelésre váró termékeket rejtő csomag bontásának.

Szerelem első látásra

Varga János 2011-10-25 07:00:00
Meglátni és megszeretni csak egy pillanat műve volt. Kecses, karcsú, kellő domborulatokkal a megfelelő helyeken. Nem tudtam róla levenni a szemem. Bekúszott a gondolataim közé, míg meg nem érett az érzés. AKAROM!

Pudingpróba Pellet Pack módra

Varga János 2011-06-17 07:00:00
„Puding próbája az evés”, tartja a mondás. A 2011. évi újdonságok között meghatározó termék a Pellet Pack. Sokan mondanak rá hideget, meleget. Lássuk, tényleg olyan egyszerűen elkészíthető és fogós-e, mint ahogy beharangozták! Keressünk (ha találunk…) a kákán csomót!

Arany, ami fénylik

Varga János 2010-11-25 07:00:00
Bizonyára többen ültünk már ki úgy vízpartra, hogy a napok óta várva várt alkalom ugyan elérkezett, de a kapás és a fárasztás elmaradt! Ilyenkor próbálunk mindent elkövetni annak érdekében, hogy a néha nehezen kicsikart szabadidőnk mégis örömpecává alakulhasson. Ha ez minden alkalommal sikerülhetne, azzal sok horgász álma válna valóra, de ezáltal - bizton állíthatom - a horgászat élménye is csökkenne! Amikor úgy érezzük, váltani kell, merjünk dönteni!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.