Alias : Karesz117
Név : Czajlik Károly
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1976.04.19.
Lakhely : Tomášikovo (Szlovákia)
Kedvenc horgászmódszerei : rakózás, feeder, match, pergetés
Kedvenc vízterületei : Vág, Duna, kanálisok
Legnagyobb halai : harcsa 30 kg, balin 4,6 kg, ponty 8 kg, csuka 6 kg, süllő 4,3 kg
Mióta horgászik : 1985 óta

Szerző írásai

Rybyéra versenypraktikák - A dévér horgászata

Czajlik Károly 2015-07-12 06:00:00
Az előző részben bemutattam pontyos taktikánkat, amit a másodosztályú szlovák feeder bajnokság 1. fordulójában alkalmaztunk a Félúti-tavon, Dunaszerdahelyen. Most bemutatom, mit spekuláltunk ki a dévérekre. A legtöbb csapat csak a pontyokra koncentrált, viszont ebben a tóban annyi a dévérkeszeg, hogy ha már a verseny elejétől rájuk hegyezzük ki a horgászatot, megelőzhetjük a pontyozókat. Hogy mit is kell másképp csinálni, ezt fogom a mostani cikkben bemutatni.

Rybyéra versenypraktikák - A ponty horgászata

Czajlik Károly 2015-05-30 07:00:00
Tavaly május 10-én és 11-én került megrendezésre a szlovák másodosztályú feederliga 1. fordulója a Félúti-tavon, Dunaszerdahelyen. Csapatunk a második, továbbjutó helyről várta a második fordulót, amelyet szeptemberben a híres és hírhedt Madunicén rendeztek. Az első fordulóban 2 szektort sikerült megnyernünk, az egyikben pontyos taktikával, a másikban dévérre kihegyezett horgászattal sikerült nyerni. Most a pontyos taktikánkat szeretném bemutatni.

F ontos pontyos edzésnap

Czajlik Károly 2014-10-19 07:00:00
Mivel egy olyan versenyre jelentkeztem, amelyet egy számomra ismeretlen tavon rendeztek, úgy gondoltam, hogy itt az ideje kicsit megismerkedni a tóval egy tesztpeca keretében. A tóról csak annyit tudtam, hogy szép pontyok lakják, de vannak benne kis halak is. Adott volt a feladat: meg kell állapítani, mire kell majd horgászni a versenyen.

Keszegezés a Vágon

Czajlik Károly 2014-07-17 07:00:00
A megerőltető, dolgos hétköznapok után már nagyon vágytam egy kis kikapcsolódásra, ami nálam majd minden esetben horgászatot jelent. Olyan pecára vágytam, ami kevés kínlódással jár, tehát csak egy kényelmes szék, egy bot, kevés etetőanyag kell hozzá, valamint kiegészítő kellékek, amik egy dobozban elférnek. Halak terén sem voltak nagy elvárásaim, csak sok és nagy hal jöjjön.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.