Alias : nagybivalyos
Név : Nagy Sándor
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai

II. Nagybivalyos bojlis kupa - Versenykiírás

Nagy Sándor 2008-03-18 07:00:00
2007 a Nagybivalyos Tórendszer I. bojlis kupájának éve volt. A szélsőséges időjárási körülmények között megrendezett 96 órás verseny csapatainak kitartása és jó hangulata alapozta meg, hogy hagyományteremtő jelleggel ebben az évben is kiírásra kerüljön a módszert kedvelő horgászok számára e megmérettetés. Tekintettel erre és figyelembe véve az országos versenynaptár ismert tételeit ez év májusában határoztuk meg az időpontot a II. Nagybivalyos bojlis kupa megrendezésére. Ebben a cikkben ismét egy rövid előzetest közlünk, mely a részletes versenykiírást tartalmazza a tavalyi verseny néhány fényképével illusztrálva.

I. Nagybivalyos bojlis kupa - Versenykiírás

Nagy Sándor 2007-09-07 08:00:00
A horgász általában szívesen tekint a számára kedvelt módszer(ek) területén megrendezett verseny eseményeire, egyrészt bizonyos rálátást nyerhet az adott víz lehetőségeire, másrészt esetleg érdemi újdonságokat találhat a publikált trükkök, technikák, csalik között. Úgy gondoljuk, hogy ezt a (bizonyos fogási lehetőséget) Nagybivalyos Tórendszer S 2 - felső, nagyhalas vízterület esetében is egy rendezett körülmények között lebonyolított versennyel lehet a legkézzelfoghatóbban reprezentálni. A tórendszeren történt eddigi események függvényében elérkezettnek látjuk az időt, hogy ez év októberében megrendezzük az I. Nagybivalyos bojlis kupa versenyt. Az alábbi cikkben egy rövid előzetest szeretnénk közölni, mely a részletes versenykiírást tartalmazza.
Videóval

Nagybivalyos évnyitó 2007.

Nagy Sándor 2007-02-14 08:00:00
A régi időkben bivalylegelőként ismert területen ma egy több tóból álló tórendszert találhatunk. Az akadókkal, több méteres törésekkel tűzdelt vizekben igazán változatos horgászatban lehet részünk. 2006-ban egy sajnálatos eseménytől volt hangos a tórendszer: természetes biológiai folyamatoknak köszönhetően az aranyló alga és az oxigénhiány jelentős veszteségeket okozott a halállományban. Azonban a vezetőség teljesen helyreállította a rendet, újratelepítéssel és különleges vízkezelési megoldással tették helyre az érintett részeket. A tavalyi évben történt eseményekről kérdeztem Gombás Attilát és Nagy Sándort.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.