Alias : kapor
Név : Kapocsi Gergely
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1984-06-19
Lakhely : Ajka
Kedvenc horgászmódszerei : match, pergetés, legyezés
Kedvenc vízterületei : Lőrintei víztározó
Mióta horgászik : 2002 óta

Szerző írásai

Nyárbúcsúztató úszózás

Kapocsi Gergely 2012-12-30 07:00:00
Szinte észre sem venni, ahogy mindig csak egy-egy csipetnyivel hamarabb bukott le a nap, csak egy árnyalatnyival hűvösödött az éjszaka. Majd óvatosan néhány levél engedte el magát az őt nevelő fáról, hogy az enyhe szellőbe hanyatt dőlve belibegjen az őszbe.

Balaton: Kajak - kenu - kánikula - keszegek, avagy bevetésen a Haldorádó „Strand Dévér”, akarom mondani Nagy Dévér

Kapocsi Gergely 2012-07-01 07:00:00
Még mielőtt elindulnátok velem kis túrámra, szeretném leszögezni: ne számítsatok nagy halakra, extrém fogásokra, különleges tippekre vagy ötletekre. Ez az írás nem erről szól - esetleg majd legközelebb… Most egy rövid, de annál kellemesebb háromnapos balatoni pihenés halakhoz többé-kevésbé kapcsolódó részét szeretném tálalni nektek, körítve azzal, amit mi is kaptunk: napsütést, kellemes vizet, némi halszagot és sok pihenést.

Matchbottal a villamoson, avagy egy színes hétköznap

Kapocsi Gergely 2011-09-13 07:00:00
Nyár van. Melegem van. Elegem van. Itt a kánikula, van vagy 30 fok és én az irodában ülök, ahol a kerepelő légkondi próbál harcolni a meleggel. Nem megy neki, fel is adja. Kinyitjuk az ablakot, hadd jöjjön be még pár fok. Egyre jobb… Közeledik a nap vége, kevergetem a kávét és arra gondolok, de jó lenne ilyenkor valahol máshol. Mondjuk vízparton… Kávéskanál helyett bottal a kézben, monitor helyett az úszót figyelve. Elhessegetem a gondolatot, Budapesten vagyok a hét közepén, horgászni itt nem nagyon lehet. Vagy mégis...?

Nevis Ixxus Match FD 40 - Kapocsi Gergely beszámolója

Kapocsi Gergely 2010-12-12 07:00:00
Hogy is kezdődött? Épp egy hosszú megbeszélés végeztével tértem vissza az irodába. Bekapcsoltam a gépet, pár perces pihenőt beiktatva kávézás közben picit kóvályogtam a Neten és átolvastam a leveleimet. A levelek között volt egy elsőre ismeretlen feladó, de a levél címe már sejtetett valamit: „Nevis Pályázati Nyertes”. Ekkor kezdett el hatni a kávé, sokkal élénkebben olvastam a levelet, melyből megtudtam, én próbálhatom ki a Nevis Ixxus Match FD 40-es orsót… Ettől kezdve már a horgászatot tervezgettem. Lássuk, mi lett belőle!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.