Alias : ferenczi90
Név : Ferenczi Lajos
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1990-02-28
Lakhely : Sáp
Kedvenc horgászmódszerei : feeder, picker, match, pergetés, úszós rablóhalazás
Kedvenc vízterületei : Keleti-főcsatorna, Haltanya horgésztó- Báránd, V.sz. horgásztó Püspökladány, Fancsika víztározó- Debrecen
Legnagyobb halai : ponty 6,7 kg, csuka 4,9 kg, vörösszárnyú keszeg 0,75 kg
Mióta horgászik : 1993 óta

Szerző írásai

„Ho-ho-ho-hogyan is van ez?” - A horgászat rejtett örömei

Ifj. Ferenczi Lajos 2011-11-15 07:00:00
A horgászat egy egyszerű kis szócska, viszont hatalmas erővel, tartalommal és érzések tömkelegével van töltve. De hogy is lehet ezt a szabadidős tevékenységet más perspektívából nézni, és milyen rejtett örömökről, esetleg kalandokról lehet szó horgászat közben? Ha velem tartatok, mindenre választ fogtok kapni!

Meglepetések napja a Haltanyán

Ifj. Ferenczi Lajos 2011-09-04 07:00:00
„A tettes mindig visszatér a tett színhelyére”… ez nagyon sok filmben elhangzik, és esetemben igazságalapja is van. A különbség annyi, hogy nem tettes vagyok, hanem horgásznak vallom magam. A kora tavaszi próbálkozás után éreztem, hogy ebben a vízben több lehetőség rejlik, és valami ott vár rám. Hogy mi történt a meglepetésekkel teli napon? Megtudjátok, ha megtekintitek cikkemet.

Mire képes a Haldorádó? - Avagy egy új barátság kezdete

Ifj. Ferenczi Lajos 2011-08-01 07:00:00
A Haldorádó Fórumában topikok tömkelege található, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt, ha valamiben bizonytalan, vagy segítségre lenne szüksége, esetleg tapasztalatait osztaná meg a többiekkel. Mikor elkezdődik a szezon, a fórumozók száma megcsappan, de amikor a tél olyan hosszúra sikeredik, mint ebben az évben, és csak otthon ülünk, várjuk a jó időt, sok kérdés megfogalmazódik az emberben, illetve egy-egy új horgászeszköz beszerzésén is elgondolkodik…

Háromnapos „Keleti kalandok”

Ifj. Ferenczi Lajos 2011-06-09 07:00:00
Olvasgatva számtalan beszámolót, tízből öt biztosan úgy kezdődik, hogy „megcsörrent a telefonom…”! Én is mindig várom, hogy hátha egy horgászatra invitáló telefont kapok, de ez eddig nem történt meg velem. Nekem most egy különleges meghívás jutott. Egyik nap egy kedves barátom keresett meg a jelenlegi legnagyobb közösségi oldalon azzal az ötlettel, hogy menjünk horgászni a Keleti-főcsatornára, de nem egy, hanem három napra. Kicsit meglepődtem, de szabad egy ilyet visszautasítani? NEM TUDTAM NEMET MONDANI! Hogy mi történt a hétköznapinak még véletlenül sem nevezhető három nap alatt? Ha velem tartotok e rövid beszámoló erejéig, mindent megtudtok!

Az év első feederes horgászata

Ifj. Ferenczi Lajos 2011-06-03 16:00:00
Ebben az évben úgy gondoltam, hogy tudásom több vízterületen is próbára teszem, legyen az mesterséges tó vagy legnehezebben meghorgászható vadvíz. Már előre elterveztem, hogy az első helyszínem a Bárándon lévő Haltanya horgásztó lesz. Nagyon vártam azt a pillanatot, amikor már a vízparton lehetek! Gondolom, rajtam kívül sokakban megfogalmazódott ez az érzés a hosszú téli napok alatt. Hogy mi történt az egy nap alatt? Ha velem tartatok, megtudjátok!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.