Alias : bodnar
Név : Bodnár Gyula
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai

Az a csodálatos Szigetköz

Bodnár Gyula 2010-11-20 07:00:00
Tamás fiam több éve unszol már, menjek vele és a barátaival egy szigetközi evezőstúrára. Évek óta nyár elején ott töltenek pár napot evezéssel, horgászattal, lelkesen mesélte az átélt élményeket. Eddig csak az ott készült fotókat nézegettem, de szerencsére a hétvégén végre elindulhattam én is a várva várt túrára.

X. Haldorádó Baráti Kör horgászverseny - versenybeszámoló

Bodnár Gyula 2008-05-15 07:00:00
Úgy jártunk, mint mindig: hónapokig vártunk, tervezgettünk, és hipp-hopp vége lett. Túl vagyunk a tizedik Baráti Kör versenyen. 2004. május 22-én volt az első, 2008. május 3-án a pedig már a tizedik. Négy év alatt tíz verseny, összességében több mint száz résztvevővel. Mindig voltak első versenyesek, és sokan törzsvendégek. Nagyon sok dicséretet, köszönetet zsebelhettünk be az általunk rendezett versenyekért. Jóleső érzés az elismerés, köszönjük szépen a kedves szavaitokat! De lássuk, mi is történt idén májusban Törökbálinton…

Közkívánatra: IX. Haldorádó Baráti Kör Horgászverseny

Bodnár Gyula 2007-11-13 07:00:00
A Haldorádó fórumán a VIII. HBK Horgászversenyről beszélgetve vetődött fel a sukorói evezőspálya, mint a lehetséges következő Baráti Kör verseny helyszíne. A VB élményei után nagyon sokan szerettünk volna itt horgászni, megnézni, hogy mit is tudunk mi, amatőrök ebből a vízből kihozni. A világbajnokságon már érdeklődtem a helyi halőrnél a lehetséges horgászatról és a versenyrendezés lehetőségéről is. Szerencsére bíztató válaszokat kaptam. Ebben a tudatban vetettem fel a fórumon, hogy esetleg a IX. versenyt rendezhetnénk itt. Az új helyszín hatására nagyon gyorsan felpörgött a fórum, egyre többen jelezték, hogy jó az ötlet, sokan jönnének versenyezni. Az időpont volt csak kérdéses. Mivel éreztem a csapat fokozott érdeklődését, felvetettem, mi lenne, ha még az idén rendeznénk egy találkozót. Szeptember 11-én indult feliratkozás. Nem akartam hinni a szememnek, szinte percenként növekedett a jelentkezők száma, egy nap alatt elérte a harmincat! Azonnal nekiláttam a szervezésnek, szeptember 13-ra már minden összeállt.

VIII. Haldorádó Baráti Kör Horgászverseny beszámoló

Bodnár Gyula 2007-10-04 08:00:00
Végre eljött a várva várt nap, szeptember elseje! Sok diák rémálma, nekünk, „Haldósoknak” kicsit másért volt fontos ez a nap. Immár nyolcadszor versenyezhettünk, találkozhattunk a vízparton. Mint minden eddigi versenyünk, ez is kicsit más volt, mint az előzőek. Új helyszínen, a biatorbágyi Peca-tavon mérhette össze tudását a 28 versenyzőből álló mezőny. A szervezés is eltért az eddigiektől: a KisB család külföldi útja miatt a szervező csapat létszáma felére csökkent. Izgultunk nagyon, hogy jól sikerüljön minden.

Haldorádó Baráti Kör Horgászverseny

Bodnár Gyula 2007-05-29 08:00:00
Érdekes dolog ez az Internet, virtuális találkozóhely, kézzel fogható „dolgok” nélkül. Beszélgetünk a fórumokon, cikkeket olvasgatunk, képeket nézegetünk. Sőt, igazi találkozásokat is megszervezünk rajta. Ha nem lenne, akkor az itt megismert barátokkal soha nem találkoztunk volna. Pedig „itt” már barátokról beszélünk, nem véletlenül utal a verseny neve a baráti körre.

IV. Baráti Kör Horgászverseny

Bodnár Gyula 0000-00-00 00:00:00
Idén ősszel immár negyedszer szervezünk baráti találkozót és horgászversenyt a Haldorádó horgászportál fórumozói számára. Büszkék vagyunk rá, hogy az egykori, elképzelés - rendezzünk egy horgászversenyt! - ilyen megbecsülésnek örvend és sikeresnek bizonyult
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.