Alias : mrkmike
Név : Kerekesi Mihály
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1982-09-18
Lakhely : Hajdúdorog
Kedvenc horgászmódszerei : feeder
Kedvenc vízterületei : tavak, víztározók
Legnagyobb halai : ponty 10,2 kg, harcsa 14,7 kg
Mióta horgászik : 1994 óta

Szerző írásai

Szeszélyes horgászat a Verbán

Kerekesi Mihály 2017-05-18 06:00:00
Korán reggel érkeztem a Verba tanya horgásztavára, kifejezetten szeretek itt horgászni, mivel nagyon gazdag a halállománya, ami nem mellesleg elsősorban nagytestű pontyokból áll. Ebben az írásban elolvasható, hogy miket műveltem egyik alkalommal bojlival, PVA-val, feederrel.

Két nap a Verbán, plusz egy ráadás

Kerekesi Mihály 2016-04-13 06:00:00
Azt egész télen tudtam, hogy a tavaszi első pontyhorgászatom helyszíne a Verba tanya horgásztava lesz, de azt nem gondoltam volna, hogy egymás után két napot is ott fogok tölteni. Az időjárás szeszélyes volt - a meteorológusok is napról napra változtatták előrejelzéseiket -, a szolunáris naptár szerint rosszak voltak az esélyek, és megérkezéskor a helyiektől is lelombozó híreket kaptunk a pontyok étvágyáról. „Semmi baj”!, gondoltam, „Szabin vagyok, itt vagyok, legalább egyet úgyis kivarázsolok a vízből!”.

Régi vs. új

Kerekesi Mihály 2015-06-07 07:00:00
Minden horgász ismeri azt az érzést, amikor új felszerelést vásárol és alig várja, hogy kipróbálja. Én is így voltam ezzel, amikor végre kezemben tarthattam új horgászbotomat. A napok lassan teltek, csak az járt a fejemben, hogy hol, mivel, hogyan horgásszak - talán ideje lenne megújulni és kipróbálni néhány, különböző műsorokból, írásokból ellesett, oly sikeresnek mondott újítást, praktikát. Az ötlet megszületett, eldöntöttem, a régi felszereléssel maradok a hagyományos módszeremnél, míg az újjal újítok és összehasonlítom a kettőt. Vajon melyik bizonyult sikeresebbnek?

A Fluo Flavor mint csali tuning

Kerekesi Mihály 2015-04-09 07:00:00
Mindig szívesen próbálgattam különböző újdonságokat és csalikat, de a sikertelenség meglehetősen szkeptikussá tett. Legutóbbi horgászataim során azonban megtört a jég, sikerült túlszárnyalnom eddigi teljesítményemet. Ezek a nagyszerű élmények és pozitív tapasztalatok újra meghozták a kedvem a tesztelgetéshez, próbálgatáshoz. Legutóbbi alkalommal a Haldorádó Fluo Flavor névre keresztelt termékét próbáltam ki, de nemcsak az etetőanyaghoz használtam, hanem a csalinál is alkalmaztam egy kis praktikát.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.