Alias : kaba55
Név : Kába Tibor
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1955-06-06
Lakhely : Kecskemét
Kedvenc horgászmódszerei : feeder horgászat
Kedvenc vízterületei : Beledi tavak, Szanyi tó, Nagyteveli víztározó, Rába
Legnagyobb halai : ponty, amur, süllő, márna
Mióta horgászik : 1970 óta

Szerző írásai

Széki-tavi pontyok

Kába Tibor 2020-10-07 06:00:00
Mikor még anno, évekkel ezelőtt megláttam az első képeket a Széki-tóról, rögtön tudtam, ide minél hamarabb el kell jutnom! Aztán az élet másképpen rendelkezett, de végül augusztus első napjaiban sikerült összehozni egy horgászatot, erre a csodás, 68 hektáros víztározóra. Még bőven sötétben keltünk, az út nekünk úgy kb. egy óra volt, de fél 6-kor már a halőrökkel beszélgettünk a tó partján. Erre az útra most a nejem kísért el. Érdemes előre helyet foglalni vagy korán érkezni, mert a tó nagyon népszerű, és bizony előfordul a telt ház!

Tornádó a tározón

Kába Tibor 2020-06-27 06:00:00
Mindig is szerettem a tározókat. Megvan a maga varázsa egy ilyen horgászatnak, amikor akár közelebbi dobásokkal is eredményesen feederezhetünk, nem feltétlenül csak a messzi távolban. Egy ilyen napról és egy szuper jó kis csaliról szólnak az alábbi sorok.

FermentX-szel egyesületi vízen

Kába Tibor 2018-09-13 06:00:00
Még teljes a sötétség, de tudom, bármelyik pillanatban megszólalhat az ébresztő. Alig múlt fél 4, de bármennyire gyors a zuhany, a falat reggeli, a tea, a bepakolás az autóba, ez bizony igénybe vesz vagy egy órát. Persze, hozzá kell tennem, ha sietek, akkor sem kapkodok, időnként még listám is van (bocsi…), hogy semmi ne maradjon otthon… mondjuk, a csonti a hűtőben… A mai célállomás a Győr-Moson-Sopron megyei beledi tavak, a Fás-tó és a Báger-tó. Ez kocsival úgy 20 perc, de mire odaérek, bizony kivilágosodik.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.