Alias : mjani0608
Név : Molnár János Máté
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 2001-06-08
Lakhely : Karcag
Kedvenc horgászmódszerei : bojlis
Kedvenc vízterületei : Háromfa, Nagyréde, Fehérvárcsurgó
Legnagyobb halai : ponty
Mióta horgászik : 2008 óta

Szerző írásai

Nyékládháza, Gólem-tó - ahogy én látom

Molnár János Máté 2016-04-17 06:00:00
A tó Miskolctól pár kilométernyire, Nyékládháza határában található. A tó a megye legrégebbi kavicsbánya tavai közé tartozik. A kavics kitermelés jelenleg is folyik, de a tó nagy részének jelenlegi partvonala már nem változik. A tó vízminősége kiváló, még a nyári hónapokban sincs algavirágzás vagy oxigénhiány. A tó - mint a legtöbb kavicsbánya tó - igen mély, átlagmélysége 10 méter. Területe 361 ha.

Bányatavi kalandozások 2. rész - Az új tórekord ponty

Molnár János Máté 2015-10-11 06:00:00
A nyári hőség és a kritikusan megemelkedett vízhőmérséklet kevésbé viseli meg a halállományt a nagy mélységgel rendelkező bányatavakban. Idén a napimádók nem panaszkodhatnak, volt kánikula bőven, amely nem kedvezett a sekély tavak horgászatának, ezért választásom a nyékládházi Koi 2 kavicsbánya tóra esett, amely híres gyönyörű és erős pontyairól, amurjairól.

Bányatavi kalandozások 1. rész - A Napsugár Horgásztavon

Molnár János Máté 2015-10-10 06:00:00
Először látogattam a Kiskunlacháza hátárában lévő Napsugár 2 Horgásztóra. Egy bő 24 órás horgászatra érkeztem, így megpróbáltam a legtöbbet kihozni ebből a rövid túrából. Reméltem, hogy sikerül minél több pontyot becserkésznem. Amint megérkeztem, gyorsan elkezdtem kipakolni és felállítottam a sátrat, mindent előkészítettem. Már alig vártam, hogy vízre szállhassak és feltérképezzem az előttem elterülő vízterületet…

Visszatérés Nagyrédére

Molnár János Máté 2015-09-16 06:00:00
Úgy határoztam, hogy újra ellátogatok egyik kedvenc horgászvizemre, a Nagyrédei Horgásztóra. Nagy reményekkel vágtam neki a túrának! Már megérkezésünkkor 32 Celsius-fok felett volt a hőmérséklet, és a halőr elmondása szerint az egész tavon alig fognak halat, néha egyet-egyet elvétve, de azt is éjszaka. Gondoltam, semmi gond, megpróbálok a lehető legtöbbet kihozni a túrából, a néhány nap alatt remélhetőleg sikerül pár szebb halat szákba terelni és kíméletesen visszaengedni.

Háromfa augusztusban

Molnár János Máté 2014-09-19 07:00:00
Háromfa Magyarország egyik legnehezebben meghorgászható bojlis/nagyhalas vize. A 2010-ben történt gátszakadás megtizedelte a tó ősállományát, és az árvízzel együtt került be a vízbe egy nem kívánatos lakó, a „törpe”. Ez még jobban megnehezíti a sok akadó és a töklevéllel benőtt dzsungel miatt egyébként sem egyszerű horgászatot.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.