Alias : kristof0215
Név : Kovács Kristóf
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 2003-02-15
Lakhely : Siklós
Kedvenc horgászmódszerei : feederbotos horgászat,
Kedvenc vízterületei : Szőkei 1,2,3, Kovácshida, Bisse
Legnagyobb halai : ponty 13,20 kg amur 5,5 kg süllő 3,5
Mióta horgászik : 2012 óta

Szerző írásai

Tavaszi élménypecák

Kovács Kristóf 2023-04-30 06:00:00
Elérkeztünk a szezon azon időszakához, amikor már a horgászok szívesebben látogatják a vízpartot az időjárás javulásának köszönhetően. Mi is egyre többször vesszük üldözőbe kedvenceinket, leggyakrabban a Szőke melletti tavakon. Nem történt ez most se másként, ez a cikk három izgalmas horgászat történéseit foglalja magába. Ezek kapcsán olyan praktikákat szeretnék bemutatni, amelyekkel akár a tavak öreg lakóit is horogra lehet csalni, ebben az időben is, feeder módszerrel.

Hajnali pontyok a Balatonon

Kovács Kristóf 2022-10-30 06:00:00
Immár szokássá vált a családunkban, hogy szünidei nyaralásunkat barátainkkal Fonyódon töltjük, s ez idén sem történt másképp. Azonban a kikapcsolódás és strandolás mellett természetesen sor kerül a horgászatra is már néhány éve. Ez a hetes nyaraláson a reggeli időszakban teljesült ki, majdnem minden nap hajnali fél négykor indultunk Fonyód különböző térségeibe.

Ismeretlen vizeken

Kovács Kristóf 2022-02-22 06:00:00
A cím, azt hiszem, jól tükrözi cikkem mondanivalóját, bár nem a helyszínre utal az ismeretlen jelző, hanem egy számomra új technikára… Egy invitálásnak köszönhetően belecsöppentem 48 óra erejéig a bojlis horgászat világába. Ha egy mondattal kellene jellemeznem ezt a két napot, talán azt mondanám: Fantasztikus volt és hatalmas élmény! No de nézzük, is mi történt 48 óra alatt Kovácshidán!

Őszkezdő pontyok Szőkében

Kovács Kristóf 2021-11-14 06:00:00
Ezen a horgászaton kifogtam az első igazi őszi időt a hónapban, annak ellenére, hogy a naptár már szeptember végét mutatott. A levegő a reggeli órákban alig érte el a 15-16 C-fokot. Ezen a hétvégén ismét telepítésre került sor az 1-es és 2-es számú tavakban. Alapvetően ez a horgászat újra nyomatékosította bennem, hogy a titok nyitja mindig az apróságokon múlik, illetve a részletekben rejlik, ezeket szeretném megosztani a kedves olvasókkal, mik is váltak be nekem.

Szeszélyes nádi method

Kovács Kristóf 2021-05-28 06:00:00
Sokszor lehet hallani, hogy frontos időben nem eszik a hal, ezért a horgászok nagy része ilyenkor nem pecázik. Én ezekben nem szoktam hinni és makacsul próbálok halat fogni ezekben az időszakokban is. Ezek a napok általában engem igazolnak, ha az ember azt adja a halaknak, amit szívesen fogyasztanak, lám, lehet néhányat zsákmányolni! Ez a mai napon sem történt másként, sőt, meglepetésemre beugrott egy nem várt vendég is.

3-as tavi élményeim

Kovács Kristóf 2021-02-19 06:00:00
A címben szereplő tó nem más, mint az általam kedvelt, Szőke mellett található tórendszer 3. tagja, mely a másik kettőtől különálló, magánkézben lévő, 6 ha-os állóvíz. 2020 második felében jutottam el ide, csupán háromszor, melyek az évem legemlékezetesebb horgászatai lettek. Nagyon szeretem ezt a tavat, sok szép élmény köt ide, többek közt személyes rekordom is. Ezeken a horgászatokon szám szerint két halfaj esetében meg is dőlt az említett rekord, amiknek végtelenül örültem. Ha kíváncsi vagy, hogy ezeket a csodás halakat mivel és hogyan sikerült megfogni, olvasd el az írásomat, remélem tetszeni fog!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.