ENERGOTEAM Bokor Spin 2,72M

Ár: 17.990 Ft
DB
Részletek

Miket várunk el egy jó pergető bottól? A műcsalit pontosan, néha hosszan dobnunk, vezetnünk, és érzékelnünk kell. Ezek után pedig a hal rávágásának érzékelése, a hatékony bevágás és a fárasztás magabiztos teljesítése az, amit kívánunk egy jó bottól. A Bokor Spin bottestek ennek figyelembevételével lettek megválasztva. A korszerű alapanyag a gyorsaság, az azonnali közvetítés kulcsa. Gerincesek, tehát erősek, gyorsak, és ehhez képest mégis könnyűek ezek a pálcák. A gerinces gyorsaság, a rugalmas erő a halak megakasztásának és sikeres kifárasztásának a záloga. Gondoljunk csak arra, milyen csontos egy csukának, vagy süllőnek a szája, de a harcsát is említhetjük. A kemény csontlemezek közé túl könnyed, bepuhuló bottal rendesen bevágni lehetetlen. Nagyon sok ragadozó a horgok gyenge akadása miatt szabadul meg a műcsalitól. A siker szempontjából döntő az optimális bevágás. A botok sűrűnek mondható gyűrűzése végigfut a testen, így a zsinórtól kapott terhelés a botot sok ponton érik, szinte egyben dolgoztatják. A bot markolati része biztos fogású, az orsórögzítés, a két bottag illesztése is erőt sugárzó.
 

A 232 cm hosszúságú pergető bot partról és csónakból egyaránt jól használható. A 10-30 gramm dobósúly inkább az alkalmazható műcsalik méretét, mintsem a bot teljesítőképességét mutatja. A közepesebb méretű körforgókat, támolygó villantókat, intenzívebb veretésű wobblereket is jól érzékelhetően vezethetjük vele. A bothoz a 2500-3000-es méretű orsó, 0,15-0,17-es zsinórral ajánlható. Csukapergetésre, wobbleres és plasztikos süllőzésre, balinozásra egyaránt jó választás.
272 cm-es bot, 15-40 gramm dobósúllyal, a közepes és nehezebb műcsalikkal történő parti pergetéshez nagyszerűen megfelel. Közepes méretű orsóval, 0,17-0,20-as fonott zsinórral használhatjuk. A nagy csukákat rejtő vizeken is megbízható társunk lehet. Kapitális süllőket, váratlanul érkező harcsákat is biztonsággal fáraszthatunk vele. Könnyen kivitelezhető, hosszú dobásokkal eredményesen balinozhatunk a segítségével.

Termék adatok
Dobósúly : 15-40 g
Hossz (m) : 2,72
Gyűrűk száma : 11
Nyéltag átmérő (mm) : 12
Szállítási hossz (cm) : 140
Tömeg (g) : 185
Anyag : IM10 karbon
Akció : B
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : osztott EVA
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 2
További választék
( 14.990 Ft )
(10-30 g 2,32)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: