Termékek

Cikkek/Írások

Szerzők

AMARAY Stabil Rod Pod Combo

Bónuszpont jóváírás +200 pont
Akciós ár :
19.990 Ft
Eredeti ár : 19990 24990 24.990 Ft
DB
Részletek

Aki egy megbízható, stabil, univerzálisan használható, mégis kedvező árú Rod Podot keres, annak kiváló választás lehet ez a kombó.

Az Amaray Stabil Rod Pod 3 hagyományos horgászbot, vagy bojlis bot stabil tárolására szolgál. Praktikussága a hagyományos leszúrókkal szemben megkérdőjelezhetetlen, hiszen olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni. Ilyenek a mólók, stégek és a kövezett partszakaszok. Természetesen, ha a talaj megfelelő, és csak egy rövidebb horgászatot terveztünk, elegendő lehet csak a kereszttartókat és hozzájuk 2-2 db szárat magunkkal vinni. Az állvány alumíniumból készült, így teljes tömege mindössze 1,7 kg. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, átlagon felüli a bottartó stabilitása is, amelyet nem csavaros rögzítéssel, hanem gyorscsatlakozós csatokkal értek el. Mindez precíz, holtjáték nélküli rögzítést eredményez. Ennek köszönhető még az is, hogy pillanatok alatt fel lehet állítani a rod podot. Lábai 30-45 cm között állíthatók, míg a rod pod hossza 80-130 cm között változtatható. A kereszttartók 50 cm szélesek. A rod podhoz egy hordtáska is jár.

A szett további fontos eleme a 2 db Carp Zoom TT-1 elektromos kapásjelző. Ez egy egyszerű kivitelű jelző, melyen a bekapcsoló gomb elől található. Ezzel a gombbal lehet a hangerőt is szabályozni, és akár úgy is beállítható, hogy csak a led jelezze a kapást. Megbízható működés és hosszú élettartam jellemzi. A készülék 1 db 9 V-os elemmel működik (nem tartozék).

A szett a Carp Zoom S4 Swingerrel lesz teljes. A swingert egyszerű, mégis kifinomult külső jellemzi, mindezt a lánc stílusának köszönhetően. Nappali horgászathoz javasolt. Szállítása könnyű, mert kis helyet foglal. Állítható erősségű műanyag zsinórcsíptetővel rendelkezik.

Termék adatok
Méret (cm) : hossza: 80-130 cmszélessége: 50 cm
Anyaga : alumínium
Swinger jár hozzá? : igen
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: