Owner horgok a feederhorgászathoz hangolva

Owner horgok a feederhorgászathoz hangolva

Az Owner horgokat a világ legjobbjai között tartják számon. Mind minőségben, mind gyártástechnológiában olyan szintet képviselnek, ami a prémium kategóriába sorolja az Owner termékeket. A japán horoggyártás művészete évtizedekre vezethető vissza, így a minőség garantált! Ebben az írásban a feederhorgászathoz optimalizált változatokat mutatjuk be.

Az FDH széria tagjait kifejezetten feederhorgászathoz fejlesztették

FDH-0

Fekete színű, kovácsolt eljárással készült füles horog. A horog hegye kissé befelé hajlik, így nem csorbul ki a köves, kavicsos aljzaton sem. A horog füle egy síkban van a szárral, így elsősorban a fonott zsinórokkal történő felhasználáshoz javasolt. A horog erős, vastaghúsú, így jól tart a hal szájában. Elsősorban pontyok és amurok horgászatához javasolt, de kisebb méretei ideálisak a keszegfélék célzott megfogására is.

Jól balanszírozható modell, elsősorban a method módszerhez alkalmazott, méretben és felhajtóerőben is ehhez a módszerhez optimalizált csalikkal javasoljuk használatát, méghozzá csalitüskés felkínálással.

Kínálatunkban megtalálható méretek: 8, 10, 12, 14, 16

Owner FDH-0
Széles méretválasztékban érhető el a kínálatban
Jól balanszírozható modell, elsősorban a method módszerhez alkalmazott, méretben és felhajtóerőben is ehhez a módszerhez optimalizált csalikkal javasoljuk használatát, méghozzá csalitüskés felkínálással

FDH-1

Bronzszínű, kovácsolt eljárással készült füles horog. Szárkiképzése, illetve a kismértékben befordított horogszem felel a legjobb akadásért, továbbá különleges formája révén a halvesztés drasztikusan csökkenthető. A fül állása miatt elsősorban fonott horogelőkéhez ajánljuk, hajszálelőkés vagy éppen csalitüskés felkínáláshoz. Könnyű horog, így kisméretű wafter csalikkal és akár csemegekukoricával is jól használható.

A horog hegye egyenes és tűhegyes, ennek köszönhetően szinte kizárt, hogy a hal szájába kerülve ne akadjon meg. Különlegességet jelentenek a kisméretű változatok, melyek leheletfinom horgászatot tesznek lehetővé.

A széles méretválasztéknak köszönhetően a legtöbb békéshalas módszerhez ajánljuk.

Kínálatunkban megtalálható méretek: 6, 8, 10, 12, 14

Owner FDH-1
A széles méretválasztéknak köszönhetően a legtöbb békéshalas módszerhez ajánljuk
Bronzszínű, kovácsolt eljárással készült füles horog

A fül állása miatt elsősorban fonott horogelőkéhez ajánljuk, hajszálelőkés vagy éppen csalitüskés felkínáláshoz
Könnyű horog, így kisméretű wafter csalikkal és akár csemegekukoricával is jól használható

FDH-5

Fekete színű, kovácsolt eljárással készült füles horog. Nagy, kerek öböllel készült modell, így rendkívül erős fogást biztosít a hal szájában. Elsősorban ponty és amur célzott horgászatához való, akár method kosaras, akár Pellet Feeder kosaras végszerelékhez. Mivel a fül egy síkban van a szárral, a fonott zsinórral való használatát javasoljuk. Jól balanszírozható modell, elsősorban a method módszerhez alkalmazott, méretben és felhajtóerőben is ehhez a módszerhez optimalizált csalikkal javasoljuk használatát, méghozzá csalitüskés felkínálással.

Szakállnélküli változat!

A széles méretválasztéknak köszönhetően a legtöbb békéshalas módszerhez ajánljuk.

Kínálatunkban megtalálható méretek: 8, 10, 12, 14, 16

Owner FDH-5
Fekete színű, kovácsolt eljárással készült, szakállmentes, füles horog
Kis méretekben is brutál erős ez a „vas”
Ideális kisebb méretű pop-up csalikhoz is

FDH-6

Bronzszínű, kovácsolt eljárással készült füles horog. Füle kissé kifelé hajlik, így fonott és monofil zsinórral is egyaránt használható. Könnyű horog, elsősorban a method módszerhez alkalmazott, méretben és felhajtóerőben is ehhez a módszerhez optimalizált csalikkal javasoljuk használatát, méghozzá csalitüskés felkínálással. Különlegességet jelentenek a kisméretű változatok, melyek leheletfinom horgászatot tesznek lehetővé.

Mivel ideális monofil zsinórral történő megkötéshez, továbbá szakállmentes változat, ajánlott a versenyszerű method horgászathoz akár hazai, akár nemzetközi szinten!

A széles méretválasztéknak köszönhetően a legtöbb békéshalas módszerhez ajánljuk.

Kínálatunkban megtalálható méretek: 8, 10, 12, 14, 16

Owner FDH-6
Különlegességet jelentenek a kisméretű változatok, melyek leheletfinom horgászatot tesznek lehetővé
Mivel ideális monofil zsinórral történő megkötéshez, továbbá szakállmentes változat, ajánlott a versenyszerű method horgászathoz akár hazai, akár nemzetközi szinten

FDH-11

Fekete színű, kovácsolt eljárással készült lapkás horog. Speciális öblös formájú, vékony, könnyű, mégis hihetetlenül erős. Ez a forma az egyik legnépszerűbb, ha finomszerelékes pontyhorgászatról van szó. Elsősorban tűzött csalikhoz alkalmazható eredményesen. Csontkukac, giliszta és csemegekukorica is jól felkínálható vele. Vékonyhúsú, könnyű modell, így versenykörülmények közt is jól teljesít!

Kínálatunkban megtalálható méretek: 10, 12, 14, 16, 18

Owner FDH-11
Kínálatunkban megtalálható méretek: 10, 12, 14, 16, 18
A méretek közötti eltérés minimális, így van lehetőség egészen aprólékosan finomítani, vagy épp durvítani a horgászatot
Hosszú előkés feederezéshez ajánlott modell
Csemegekukoricás horgászathoz az egyik legsikeresebb forma

FDH-12

Ezüstszínű, kovácsolt eljárással készült lapkás horog. A hosszú, éles horoghegy a legkitűnőbb a folyóvízi keményszájú halakhoz (paduc, szilvaorrú, karikakeszeg) is. Nehezen csorbul ki, nagyon jó a hegytartása még kemény terepen is, a hosszú szár pedig segít egy mozdulattal kiszedni a hal szájából a horgot.

Kifejezetten ajánlott hosszú előkés horgászatokhoz, akár versenykörülmények közt is. Remekül teljesít a békés halak horgászata során, de hosszú szára miatt kiválóan alkalmas intenzív törpeharcsázásra is!

Kínálatunkban megtalálható méretek: 10, 12, 14, 16, 18

Owner FDH-12
Ezüstszínű, kovácsolt eljárással készült lapkás horog
A hosszú, éles horoghegy a legkitűnőbb a folyóvízi keményszájú halakhoz (paduc, szilvaorrú, karikakeszeg) is
Kifejezetten ajánlott hosszú előkés horgászatokhoz, akár versenykörülmények közt is
A hosszú szár segít egy mozdulattal kiszedni a hal szájából a horgot

FDH-13

Kovácsolt eljárással készült, visszahajtott hegyű, vékony húsú, széles öböllel ellátott és fekete színű lapkás horog. Hegye rendkívül hosszú, így nagyon mélyre akad! Tűhegyes, így még a finnyás halak szájába is képes belekapaszkodni. Öböl-kiképzése miatt akár nagyméretű csalik tűzött felkínálására is ideális, legyen szó gilisztáról vagy akár kukoricáról.

Kifejezetten ajánlott hosszú előkés horgászatokhoz, akár versenykörülmények közt is. Remekül teljesít a békés halak horgászata során, kisebb méretei keszeg-, kárász-, míg a nagyobbak akár pontyhorgászathoz is bevethetők.

Kínálatunkban megtalálható méretek: 8, 10, 12, 14, 16

Owner FDH-13
Kovácsolt eljárással készült, visszahajtott hegyű, vékony húsú, széles öböllel ellátott és fekete színű lapkás horog
Remekül teljesít a békés halak horgászata során, kisebb méretei keszeg-, kárász-, míg a nagyobbak akár pontyhorgászathoz is bevethetők
Öböl-kiképzése miatt akár nagyméretű csalik tűzött felkínálására is ideális, legyen szó gilisztáról vagy akár kukoricáról

Írta: Sipos Gábor
Fotók: Nagy Gábor, Sipos Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.