CARP ACADEMY Profi Rod Pod szett 4 (KB-362)

Bónuszpont jóváírás 150 pont
Akciós ár :
14.990 Ft
Eredeti ár : 14990 19800 19.800 Ft
DB
Részletek

Ha ezt a szettet választja, akkor egy 3 botos rod podhoz és kettő darab elektromos kapásjelzőhöz jut a legkedvezőbb áron!

A Carp Academy Hi Rod Pod három hagyományos fenekező vagy bojlis bot stabil tárolására szolgál. Óriási előnye, hogy olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni. Ilyenek a mólók, stégek és a kövezett partszakaszok. A rod pod ekkor válik igazán nélkülözhetetlenné. Sokan azért idegenkednek használatuktól, mert tovább növeli az egyébként sem kevés horgászeszközök számát. Ez a rod pod szétszerelt állapotban minimális helyet foglal, akár a botzsákjában is elfér. Egyszerű kezelhetőség, könnyed használhatóság jellemzi, alig 2 perc alatt összeállítható. Anyaga erősített cső, amelyen menetes csatlakozások vannak. Minden pontját gyorszárral látták el.

Általános jellemzők:
- hárombotos kivitel
- négy lábbal
- erősített csőváz
- szimpla vázszerkezet
- villámzáras állítási lehetőségek
- állítható kereszttartó magasság
- tartozék hordtáska
- hossza 70-120 cm
- szélessége 50 cm
- magassága pedig 40-80 cm között állítható
- súlya 2,3 kg

A szettbe tartozó 2 db Nevis Eurosignal elektromos kapásjelző rendkívül egyszerű és kedvező árú kapásjelző. Mindössze egy gomb található rajta, mely a bekapcsoló gomb. Mindegyik jelzőhöz ajándékba adunk 1-1 garnitúra elemet (3xLR44).

Termék adatok
Méret (cm) : hossza: 70-120 cmszélessége: 50 cm
Anyaga : erősített cső
További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: