Itt a tavasz, sok horgász kedvenc időszaka. Szép számmal kaptam kérdéseket az utóbbi hetekben. Ezek közül válaszolok meg most ismét ötöt.
Gyakran tapasztaltam már, hogy olyan tavakon, ahol elsősorban method módszerrel vagy más pontyos technikával horgásznak, ott a por állagú etetőanyagok, sőt, még az élő csali sincs olyan hatással a bajszosokra, mint a micro pellet. Nyáron, melegebb víz esetében ezt ki lehet váltani csemegekukoricával, de ilyenkor, tavasszal attól még túlságosan gyorsan eltelnének a halak. Így aztán nincs más lehetőségünk, ha ilyen helyzetben pontyot szeretnénk fogni, akkor az open end kosarakat is pellettel kell megtölteni.
A TORNADO Feeder botcsalád a legszélesebb körű felhasználhatóságot és kínálatot biztosítja a By Döme TEAM FEEDER botok között. A jelenkori feederhorgászat már rendkívül szerteágazó, így lehetetlen egyetlen bottal minden vízterületen helytállni, illetve minden módszert megfelelően kivitelezni. Nos, ebben a szortimentben garantáltan minden körülményhez, valamint technikához megtalálható a megfelelő pálca, legyen szó partközeli finom ponty- vagy keszeghorgászatról, csónakos feederezésről, methodozásról, távdobásról, valamint akár kapitális pontyok, amurok fárasztásáról, vagy épp folyóvizek kőkemény terepeinek a horgászatáról.
Íme, a Delphin kemping grillrács, mely főként halkészítésre lett tervezve. A megsütni kívánt, előkészített halat mindössze a szétnyitható grillrács két szétnyíló része közé kell helyezni, összezárni és mehet is a tűz/faszén fölé! Ne feledkezzen meg a grillrácsot forgatni a sütés során! Fából készült nyéllel látták el, a fém részek pedig természetesen korrózió védettek. A kettős pozicionálásnak köszönhetően különböző vastagságú halakat vagy hús szeleteket készíthetünk vele.
Paraméterek:
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Íme, a Delphin kemping grillrács, mely főként halkészítésre lett tervezve. A megsütni kívánt, előkészített halat mindössze a szétnyitható grillrács két szétnyíló része közé kell helyezni, összezárni és mehet is a tűz/faszén fölé! Ne feledkezzen meg a grillrácsot forgatni a sütés során! Fából készült nyéllel látták el, a fém részek pedig természetesen korrózió védettek. A kettős pozicionálásnak köszönhetően különböző vastagságú halakat vagy hús szeleteket készíthetünk vele.
Paraméterek:
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.