Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA finom, pontyos feederhorgászat, illetve az ehhez kiváló termékeket gyártó Guru iránt évek óta töretlen az érdeklődés a magyar horgászpiacon, sőt azt tapasztaljuk, hogy a horgászok egyre nyitottabbak a minőségi újdonságaik irányába! Éppen ezért mi is folyamatos figyelemmel kísérjük a termékpaletta fejlődését, s örömmel vesszük fel kínálatunkba a különféle érdekességeket! Ezek között mutatjuk most be a Guru Bait Box Csalitartó edényeket!

Egy új generációs csalis doboz a Guru cégtől. Ezen dobozok felhasználási területe határtalan, az élő csaliktól kezdve a magokig, etetőanyagokon át a pelletig minden tárolható benne. A hozzá tartozó tetőnek köszönhetően a benne levő anyagok szellőznek a pici lyukak miatt. Anyaga extra erős műanyag. A Guru prémium doboza megfelelően záródik, és a gumis tetőperemének köszönhetően hidegben, melegben is biztosan tart a dobozon. A tetején lévő szellőző lyukak mérete miatt a legapróbb pinki, szúnyoglárva sem tud átjutni rajta. Ajánljuk akár önálló használatra gilisztához, csontihoz, pinkihez, vagy akár a csalitálcában történő használatra bármely csalihoz (pl. pellethez), illetve kézmosó vizes edényként is jó szolgálatot tehet.

A Guru által gyártott Bait Strainer-ek pont beleilleszkednek ezekbe a dobozokba, ami jelentősen megkönnyítheti pelleteink feláztatását, aromásítását.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.