Részletek

A legendás angol pontyhorgász, Rod Hutchinson nevével fémjelzett cég évtizedes csaligyártási kultúrája, valamint a hazai vizeken szerzett tapasztalatok öltenek testet ebben a prémium minőségű, felsőkategóriás termékcsoportban.

A család egyik izgalmas tagja a Buddy, amibe minden olyan esszenciát belesűrítettünk, ami elsőrangú csemege a pontyoknak. A máj, a kagyló, a krill, valamint a belachan zamatok elegye, a tapasztalatok alapján, képes azonnal táplálkozásra „szólítani” a halakat! Olyan, jól működő naturális kombináció ez, amelyet a hazai vizeinken, szinte mindig örömmel fogadnak a halak. A magas szénhidrát tartalom könnyen emészthetővé teszi ezeket a bojlikat, amiről többek között az első osztályú búza- és kukoricalisztek, illetve a kiváló minőségű tojáspor is gondoskodik. A beépített proteinek, zsírsavak, rostanyagok és nátrium megfelelő aránya már gyártási titok, de ha egy ilyen bojlit viszünk magunkkal a partra, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy nem nyúltunk vele mellé! A 'Rod' műhelyből származó speciális aromák, jól felismerhetővé, egyedivé teszik a Buddy-t! A klasszikus, 20 mm-es méret tökéletes választás csalizáshoz és etetéshez egyaránt. Ez a bojli számos, nagy kiterjedésű vízterületünkön (Balaton, Tisza-tó, RSD, Duna, nagy bányatavak, stb.) bizonyult kiemelkedően fogósnak, mindamellett, hogy biztosítja a szükséges szelektáló hatást is.

Nagy Róbert (Horgász-Zóna Carp Team, a termék fejlesztője): "Nagy örömömre szolgál, hogy egy olyan terméket ajánlhatok most figyelmetekbe, amely az ezirányú, első közös munkánk a Rod Hutchinson céggel. A Buddy minden tekintetben egy különleges bojli, amely kellemesen büdöskés illatával és barátságos világos barna színével kelti fel a halak figyelmét! Ettől a bojlitól nagyon sokat várok, biztos vagyok benne, hogy az egyik kedvencetek lesz a választékból! A csali szénhidrátjainak fontos szerepe, hogy energiát szolgáltatnak az állati szervezetben, a bevitt energia 50-70%-a a szénhidrátokból származik. A Buddy bojlik teljes mértékben a saját elképzeléseink szerint készültek és a számomra már oly sok nagytestű halat adó máj, kagyló, krill, valamint belachan aromák összeolvasztásán alapszanak. Kellemes egyensúlyban vannak az összetevők, így biztos vagyok benne, hogy sok halat hoz majd ez a termék számotokra is!"

A Rod Hutchinson Buddy bojli főbb tulajdonságai:

  • Máj, kagyló, krill, belachan ízesítés
  • Jól csövezhető, szabályos kerek forma
  • 20 mm-es méret
  • Kellemes, világos barna szín
  • 1 kg-os kiszerelés
  • Rod Hutchinson minőség

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.