Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA MONSTER termékcsalád hírhedt a kellemetlen, penetráns szagú ízesítésekről, és az új Vajsav & Tengeri rák sem kivétel ez alól. A szúrós szagú vajsav tökéletes harmóniában van a rákkal, így elegyük egy nagyon fogós keveréket alkot. A MONSTER Pellet Boxok sajátossága, hogy a pelletkeveréken kívül a doboz tartalmaz még egy kis üveg aromakivonatot is, melyet kb. 50 ml víz kíséretében érdemes ráönteni a doboz tartalmára. Mivel a nyári időszakban érdemes XL méretű kosarakat használni, a mennyiséget is ehhez igazítottuk, ezért került a csomagba a 4S Method Pellet Mix – Nyár: ez a natúr keverék kicsit megdobja a mennyiséget.

Csali tekintetében a MONSTER Pop Up Method - Vajsav & Tengeri rák a csomag része, melyhez fontos, hogy az optimális felkínálás érdekében nehezebb horgot alkalmazzunk. Aroma is került az összeállításba, mégpedig a MONSTER Gel Booster - Vajsav & Tengeri rák.

Nagyhalas MONSTER csomag method horgászoknak

  • 2 doboz MONSTER Pellet Box - Vajsav & Tengeri rák
  • 1 doboz 4S Method Pellet Mix - Nyár
  • csali: MONSTER Pop Up Method - Vajsav & Tengeri rák
  • plusz aroma: MONSTER Gel Booster - Vajsav & Tengeri rák

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.