HALDORÁDÓ Nyári recept 1 - Nyárindító tejsavas keverék

Bónuszpont jóváírás 60 pont
Akciós ár :
5.990 Ft
Eredeti ár : 5990 6460 6.460 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekMájus utolsó napjaiban már könnyen előfordulhat, hogy 30 C fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála, és ezzel együtt a vizek hőmérséklete is emelkedik. Így aztán a nyár első felében is jól működhetnek már a tejsavas keverékek. Kifejezetten azoknak ajánljuk ezt a mixet, akik az egyszerűségre törekednek a pontyhorgászatok során, és azt sem bánják, ha 1-1 amur is beköszön. A FermentX etetőanyagot érdemes áttörni, mert homogenizált formában könnyebb elkeverni benne a Roppantott Mag Mix-et. Ez az újfajta tejsavas adalék tartalmaz roppantott kukoricát, sárgakölest, vöröskölest, búzát és bükköny magot. Az összes FermentX ízben elérhető, ebbe a keverékbe a Nagy Ponty aromával ízesített változat kerül bele. A Csali harmonizál a kajával, és ennek mérete is alátámasztja, hogy leginkább Pellet Feeder kosárral érdemes bedobni ezt a kombinációt. A plusz aroma, amely ebben az esetben a BlendeX Serum – TripleX, kissé elüt a kajától, de éppen ezért eredményes.

Nyárindító tejsavas keverék
1 csg FermentX - Tejsavas Betainos
1 csg FermentX Additive - Roppantott Mag Mix Tejsavas Nagy Ponty
Csali: Tornado Wafter - N-butyric Ananász
Plusz aroma: BlendeX Serum – TripleX

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: