HALDORÁDÓ Nyári recept 11 - 2 napos horgásztúrák komplett etetőanyaga, intenzíven telepített vízre

Bónuszpont jóváírás 180 pont
Akciós ár :
17.990 Ft
Eredeti ár : 17990 19800 19.800 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekSokan vannak, akik nyáron kétnapos horgásztúrára adják a fejüket. Nekik szerettük volna megkönnyíteni a készülődést azzal, hogy összefoglaljuk mindazt, amelyre szükség lehet egy hosszabb pecán. Ez a csomag kifejezetten intenzíven telepített tavakra ajánlott. Az alapozó etetés halliszt alapú bojlik, és pelletek keveréke, melyek mind a kolbászos ízvonalat képviselik. A Big Feed C6 pelletek és C21 bojlik között a fűszeres kolbász változatból 1-1, 2,5 kg-os csomag került bele az összeállításba. Annak érdekében, hogy az alapozóetetés vegyes szemcséket is tartalmazzon, került a pack-ba egy csomag Triplex ízesítésű Micro Pelletet.
Az alapozó, vagy a ráetetés során a csomagban található Carp Syrup – Fűszeres Vörös Májjal lehet még ízesebbé tenni a csalogatóanyagot. Ezt az egyveleget kézzel, vagy akár etetőrakétával lehet bejuttatni a meghorgászni kívánt területre.
A horgászat folyamán használt etetőanyag is magas halliszt tartalmú kajákból áll, hiszen mind a Blendex 2in1 – TripleX, mind a Pelletes Fekete halas etetőanyagok, ráadásul előbbiben még a kolbászos vonal is megjelenik. Fontos, hogy ne keverjük be egyszerre a csomagban található összes kaját, hanem apránként, de legalább két részletben használjuk fel azokat.
Az etetőanyagokon kívül, a kosárba szánt anyagba kerül Stick Mix is, hogy tartalmasabb legyen, valamint Carp Syrup is, ami gyorsan a csalihoz irányítja az etetésen bóklászó halakat. Csalinak a BlendeX Hydro Big Carps – TripleX lehet jó választás, és a megtöltött Pellet Feeder kosárra néha-néha rányomott BlendeX Serum - Tintahal + Polip felkelti még a legjóllakottabb, leglustább ponty figyelmét is.

2 napos horgásztúrák komplett etetőanyaga, intenzíven telepített vízre
Alapozó etetés:

2,5 kg Big Feed C6 Pellet - Fűszeres kolbász
2,5 kg Big Feed C21 Boilie - Fűszeres kolbász
1 csg Micro Pellet – TripleX

Etetőanyag:
2 csg BlendeX 2 in 1 – TripleX
1 csg Pelletes Fekete
1 csg Record Carp Stick Mix - Fűszeres Vörös Máj
250 ml Carp Syrup - Fűszeres Vörös Máj
Csali: BlendeX Hydro Big Carps - TripleX
Plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: