Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekGyorsan összeállítható method keveréket keresel, amely a nyári melegben is hatékony? Akkor ez az összeállítás neked való! A Ready Method termékcsalád már jó néhány éve áll rendelkezésre. Ezek legfontosabb jellemzője, hogy benedvesített állapotban kerülnek forgalomba, így már csak át kell törni őket, és máris használatra készek.
Természetesen ezeket is érdemes keverni. Ebbe az összeállításba a Ready Method - Tropicana és a Haldorádó Ready Method - Édes Keksz került. Az első egy tejsavas jellegű kaja, míg az utóbbi édes, süteményes etetőanyag.
Ezeket külön-külön érdemes áttörni, majd finom mozdulatokkal összekeverni, és már tölthető is a method kosárba. A csali ebben az esetben a SpéciCorn Limited Edition - Tutti Frutti, mely tulajdonképpen a legegyszerűbb csalilehetőség, eredményessége mégis megkérdőjelezhetetlen. A Haldorádó FermentX Activator Gel - Tejsavas FX1 speciális, nyári, tejsavas aroma, amely a felmelegedett vizekben igazán hatékony. Ezt a method kosár tetejére vagy a töltet közepére érdemes adagolni.

Tejsavas method keverék kánikulai rapid horgászathoz
-
1 csg Ready Method – Tropicana
- 1 csg Ready Method - Édes Keksz
- csali: SpéciCorn Limited Edition - Tutti Frutti
- plusz aroma: FermentX Activator Gel - Tejsavas FX1

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.