Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA sekély vizű intenzíven telepített, kis kiterjedésű tavak nyár derekára nagyon át tudnak melegedni. Legyen akármilyen sok hal is az ilyen vizekben, ilyenkor nagyon nehéz őket horogra csalni. Olyan kajára van szükség, amelynek akkor is odaszív a ponty, ha nem feltétlenül éhes. Ezt tudja ez a fűszeres egyveleg.
A TMF - Spicy Krill és a TMF - Total Fish tökéletes kiegészítői egymásnak. Mindkettő nagyon komplex, magas tápanyag tartalmú etetőanyag. Finom szemcsézetük miatt jól keverhetők, de a nedvesítést inkább több részletben érdemes végezni. Először a 100 ml SpéciAdditive - Japán Krill adalékot 500 ml vízben fel kell oldani, majd ezzel elkeverni a szárazanyagot. Elsőre túlvizezettnek tűnhet az anyag, de 10 perc pihentetés után a szemcsék megszívják magukat, és kissé kiszárad a kaja. Amennyiben igényel még vizet, azt szép apránként tegyük már csak hozzá, majd, ha jónak véljük, sűrű lukbőségű törőszitán át kell törni.
Az intenzív ízű etetőanyag mellé hasonlóan különleges, és penetráns csali illik, így ebbe a csomagba a Tornado Method - Rokfort Sajt került. Ezt vékony csalitüskén érdemes felkínálni. A Tornado Activator Spray - Rokfort Sajtból nem kell sok, hiszen ez is nagyon intenzív ízű attraktor, melyet a kosárra, vagy a csalira érdemes fújni.

„Bepunnyadt” vizek method keveréke
1 csg TMF - Spicy Krill
1 csg TMF - Total Fish
100 ml SpéciAdditive - Japán Krill
Csali: Tornado Method - Rokfort Sajt
Plusz aroma: Tornado Activator Spray - Rokfort Sajt

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.