Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekNyár végén, sőt még ősszel is érdemes amurra horgászni. Az időjárás ilyenkor még meleg, és a vízhőfok sem kezd el hűlni, majd csak később. így aztán a torpedók még elemükben vannak. Ez a keverék egész nyáron és koraősszel hatásos lehet, főleg azokon a vízterületeken, ahol a tejsavas mellett az édes ízeket is imádják a halak.
A Mézes Pálinka már régi etetőanyagunk, amely hosszú évek óta bizonyítja fogósságát. Nos, először ezt kell a FermentX Concentrate - Tejsavas Mézes Pálinka adalékkal és a megfelelő mennyiségű vízzel bekeverni, majd 10 percig pihentetni, majd átrostálni. Erre, ugyanazon a rostán rá lehet törni a  FermentX - Tejsavas Mézes Pálinkát. A csalogatóanyagokat a FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Mézes Pálinka teszi teljessé, hiszen ezzel tartalmasabbá válik az összeállítás.
Ezt a mixet elsősorban Pellet Feeder kosárba érdemes tölteni, és olyan csalit kínálni mellé, amely látványos és termetes falat. Éppen ezért egy kombináció került a csomagba. Név szerint a LEGEND PELLET Pop Up - Mézes Pálinka és a LEGEND PELLET Sinking - Mézes Pálinka. Ezeket egymás mellé fűzve olyan balanszírozott csalikombinációt lehet létrehozni, amely könnyen felszippantható, de termetes falatot képez.
Plusz aroma gyanánt FermentX Activator Gel - Tejsavas Mézes Pálinka került ebbe a csomagba. Ez a tejsavas attraktor kapásra ingerli, még a legóvatosabb torpedót is, így érdemes a csalit és a kosarat is bevonni vele.

Nyárzáró amurozások mézédes összeállítása
1 csg Mézes Pálinka
1 csg FermentX - Tejsavas Mézes Pálinka
1 csg FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Mézes Pálinka
100 ml FermentX Concentrate - Tejsavas Mézes Pálinka
Csali: LEGEND PELLET Pop Up - Mézes Pálinka + LEGEND PELLET Sinking - Mézes Pálinka
Plusz aroma: FermentX Activator Gel - Tejsavas Mézes Pálinka

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.