Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekEmlékszem, hogy az utolsó tanítási napokon már csak az lebegett a szemem előtt, hogy milyen jó lesz végre a vízparton lenni, és várni, hogy a kapásjelző megmozduljon! Nos, nagyon bízom benne, hogy sok gyerkőc van ezzel így, és már alig várják, hogy a szünidőben horgászhassanak. Számukra állítottuk össze ezt a csomagot, amely gazdaságos megoldást nyújt, így a szülők sem kapnak gutaütést, ha a csalibeszerzés szóba kerül.
Az etetőanyag alapja a nagy kiszerelésű Bázis Mix, amely 2,5 kilogrammos. Ezzel az adag kajával akár 1,5-2 napot is végig lehet pecázni. Az alapkaja mellé került a csomagba 1 csomag Junior Carp - Mézes Cseresznye is, amely kellemes aromájával feldobja az amúgy teljesen naturális Bázi Mix-et.
A két szárazanyag összekeverése után érdemes átgondolni, hogy rögtön be kell-e keverni a teljes adagot. Szerintem érdemes kettévenni, és később benedvesíteni a második adagot. A nagy zacskó pont kapóra jön, amelyben el lehet tárolni a kaját.
A nedvesítésre szánt etetőanyagra nagyjából 700 ml víz szükséges. A receptben eredetileg meghatározott Junior Carp Flavor - Mézes Cseresznye aroma készlethiánya miatt egy még ütősebb aromát adunk helyette változatlan áron, ez pedig a Fluo Essencia - Kék Fúzió. Ha van törőszita, akkor mindenképp érdemes áttörni a kaját.
Ez a keverék széleskörűen felhasználható, így alkalmas gombóc formájában arra, hogy etetést készítsünk, amelyet úszós készséggel lehet meghorgászni, de etetőkosárba is tölthető. Csalinak a csomagba Kukorica Tuning - Mézes Pálinka került, amelyet akár hajszálelőkén is fel lehet kínálni, de horogra tűzve is nagyszerű nyári pontycsali. Akár a gombócra, akár a csalira érdemes rányomni a Tornado Activator Gel - Mézeskalácsot, vagy a Fluo Essencia aromát, amelyek kellemes ízükkel jól kiegészítik ezt a keveréket.

Szünidei összeállítás ifjú horgászpalántáknak
1 csg Bázis Mix - Pörkölt Magvak
1 csg Junior Carp - Mézes Cseresznye
1 db Fluo Essencia - Kék Fúzió
Csali: Kukorica Tuning - Mézes Pálinka
Plusz aroma: Tornado Activator Gel - Mézeskalács

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.