Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekHa nyár, akkor amurhorgászat! Egyre többen horgásznak céltudatosan erre a halra, és egyre több olyan etetőanyag érhető már el a horgászboltokban, amelyek kifejezetten ennek a halnak az ízlésére készültek. Azonban az nem kérdéses, hogy a legtöbb ilyen jellegű eledel tejsavas erjesztéssel feltárt magvakat is tartalmaz.
Ennek az összeállításnak az alapja a FermentX - Tejsavas Nagy Amur etetőanyag, amelyet ez esetben a méltán híres Amur L'amour-al egészítettük ki. Ennek oka, hogy ez utóbbi olyan naturális, látványosan felhősödő kaja, amely a „zöld takarmányt” is fogyasztó amurok kedvence. Első lépés, hogy az Amur L'amour etetőanyagot 500 ml vízzel bekeverjük, majd félretesszük 10 percre. Ezt követően érdemes átrostálni ezt a kaját, majd ugyanazon a törőszitán a FermentX-et is áttörni, majd az etetőanyagokat és a torpedók csemegéjét, a FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Betainos adalékot összekeverjük, és tulajdonképpen kezdődhet is a horgászat! Felkínálható Pellet Feeder, vagy akár method kosárba töltve, a lényeg hogy érdemes egy pontba bejuttatni, hiszen az amurok szeretnek habzsolni, így, ha odatalálnak a horgászhelyünkre, jó eséllyel többet is horogra lehet csalni.
Csali gyanánt a SpéciCorn Mega - Nagy Amur került a csomagba, amelyet önmagában csalitüskén lehet felkínálni, de az etetőanyagban lévő savanyú kukoricaszemekkel kiegészítve remek csalikombinációt is el lehet készíteni a segítségével.
Ebben az esetben a plusz aroma a BlendeX Serum - Fokhagyma + Mandula, melyet akár amur, akár pontyhorgászatok során is tudunk alkalmazni.

Tejsavas nagy amuros keverék
1 csg FermentX - Tejsavas Nagy Amur
1 csg Amur L'amour
1 csg FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Betainos
Csali: SpéciCorn Mega - Nagy Amur
Plusz aroma: BlendeX Serum - Fokhagyma + Mandula

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.