HALDORÁDÓ Nyári recept 4 - Vajsavas keverék nyári pontyozásokhoz

Bónuszpont jóváírás 85 pont
Akciós ár :
8.490 Ft
Eredeti ár : 8490 9250 9.250 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekA kukoricaszármazékokból készült, naturális, vagy vajsavas etetőanyagok jól működnek a felmelegedett vizekben, különösen a nagy nyomású, intenzíven telepített tavakon, ahol a pontyokat jellemzően kukoricával etetik. A BlendeX 2in1 Vajsav + Mangó kellemes ízvilágú, de kissé vajsavas kaja, amelynek az oldódását Champion Corn-al lehet felturbózni. Igazán jó alternatíva erre az időszakra, ha method technikához keresünk csalogatóanyagot. Az idei év újdonsága a FermentX Concentrate a méltán népszerű FermentX etetőanyagok veleje, így kis mennyiségben is alkalmas arra, hogy ízesítsük vele a keverékeket, és a PH értéküket is megváltoztassuk. Használat előtt mindenképpen alaposan fel kell rázni, és így hozzáadni az etetőanyaghoz. Ezek a kaják nagyon sok vizet szívnak fel, így érdemes a nedvesítésüket szakaszosan végezni. Mivel method kosárba kerül majd ez a mix, a homogenitásra nagy gondot kell fordítani, és akár többször is át lehet rostálni a keveréket. Csalinak a BlendeX Hydro Big Carps  – Vajsav + Mangó igazán jó csali, sőt, ha a megtöltött method kosárra azonos ízű BlendeX Serum-ot nyomunk, akkor a csalogatóhatás megsokszorozható.

Vajsavas keverék nyári pontyozásokhoz
1 csg BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó
1/2 csg Gold Feeder - Champion Corn
125 ml FermentX Concentrate - Tejsavas Betainos
Csali: BlendeX Hydro Big Carps - Vajsav + Mangó
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: