Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekRengeteg levelet kapunk azzal kapcsolatban, hogy milyen etetőanyagot, és csalit ajánlunk olyan vízterületekre, amelyekben sok törpeharcsa él. Nem egyszerű bármit is ezekre válaszolni, mert 100%-os megoldás nincs! Viszont vannak olyan csalogatóanyagok amelyeket nem annyira kedvelnek a szúrós kis ördögök, vagy csalik, amelyeket nem tudnak megrágcsálni.
Az erjesztett dolgok például nem tartoznak a törpeharcsák kedvenc eledelei közé, így ennek az összeállításnak a magját FermentX kaják teszik ki. A Tejsavas Betainos és a Tejsavas Nagy Ponty kellemes, savanykás egyveleget képez, amely Vad Ponty etetőanyaggal van kiegészítve.
Első lépésként ez utóbbit 500 ml vízzel be kell keverni, majd 10 perc pihentetés után egy közepes lukbőségű rostán át kell törni. Erre a homogenizált kajára rá is lehet rostálni a fél-fél csomag FermentX-et, majd az egészet jó alaposan össze kell keverni. Érdemes finom mozdulatokkal tenni mindezt, különben a nedves, és kevésbé nedves hozzávalók könnyen összetapadhatnak, és akkor egy ragacsos egyveleg lesz az eredmény, ami horgászatra nem alkalmas!
A csomagba csaliként a törpeharcsaálló SpéciCorn Mega - Egzotikus Ananász került. Ennek íze roppant csábító a pontyok számára, ám a törpeharcsák is szeretik a kellemes édes ízeket, azonban ezt a nagy felhajtóerejű, rugalmas csalit nem tudják leszorítani a fenékre, és mivel a szilikon ellenálló, megrágni sem tudják. Fontos, hogy ilyenkor a hajszálelőkén felkínált csalit mindenképp messzebbre hagyjuk el a horogtól, így még véletlenül sem tudnak az éhes apróságok beleakadni a horogba.
Plusz aroma gyanánt a tejsavas FermentX Activator Gel - Nagy Ponty került az összeállításba, amely ph értékéből adódóan riasztja a törpeharcsákat, így némi időt nyer számunkra, míg odaér a kosár közelébe a ponty, vagy az amur.

Törpeharcsás vizek nyári pontyos keveréke
1/2 csg FermentX - Tejsavas Betainos
1/2 csg FermentX - Tejsavas Nagy Ponty
1 csg Haldorádó Vad Ponty
Csali: SpéciCorn Mega - Egzotikus Ananász
Plusz aroma: FermentX Activator Gel - Nagy Ponty

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.