Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekEz az összeállítás azok számára lett összeválogatva, akik szeretik az egyszerű és hatékony megoldásokat, hiszen ez a keverék azok közé tartozik, amellyel nehéz a felmelegedett vízben mellé lőni.

A Gold Feeder - N-Butyric Carp nagyon kedvelt etetőanyagunk ebben az időszakban, hiszen akár method, akár nagyhalas horgászatok alkalmával lehet rá számítani. Ezért is lett ennek a mixnek az alapja! A két csomaghoz mindössze hozzá kell keverni a 150 ml FermentX Concentrate - Tejsavas FX1 folyékony adalékot, majd 800 ml vizet. Az alapos keverés után érdemes minimum 10 percig pihentetni az etetőanyagot.
Amennyiben kellő nedvesnek, és tapadósnak találjuk a kaját, nem kell több vizet hozzátenni, viszont mindenképp át kell törni egy közepes lukbőségű rostán. Ezt követően lehet hozzákeverni a FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas FX1-et, amely tartalmasabbá teszi az egyveleget.
A csali, amely ebbe az összeállításba került, az a BlendeX Hydro Big Carps - Vajsav + Mangó. Akár a kisebb, akár a nagyobb méretet is választjuk, mindenképp olyan horog mellé tűzzük, amelyet éppen csak kikönnyít, és még véletlenül sem emel fel.
A csomagban található FermentX Activator Gel - Tejsavas FX1 is, amely a megtöltött kosár, és csali utóízesítésére szolgál. Ez az összeállítás egyaránt alkalmas amur, és pontyhorgászathoz is, minden nyári horgászatra érdemes magunkkal vinnünk!

Meleg vízi amuros, pontyos egyveleg
2 csg Gold Feeder - N-Butyric Carp
1 csg FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas FX1
150 ml FermentX Concentrate - Tejsavas FX1
Csali: BlendeX Hydro Big Carps - Vajsav + Mangó
Plusz Aroma: FermentX Activator Gel - Tejsavas FX1

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.