HALDORÁDÓ Nyári recept 9 - Tiszai keszeges keverék

Bónuszpont jóváírás 80 pont
Akciós ár :
7.990 Ft
Eredeti ár : 7990 8830 8.830 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek


 

Sok olyan megkeresést kaptunk, hogy ajánlunk a Tiszára is olyan keveréket, amellyel eredményesen lehet pecázni ebben az időszakban. A Mohos Dévér kitűnő alapot képez, amelyet lehet akár kicsit higítani is a Bázis Mix-el. Így nem csak tartalmas lesz a keverékünk, de nagy mennyiségű is, ami jól jön, ha egy nagyobb etetésen szeretnénk pecázni.
Annak érdekében, hogy a keverék a sodrást kihasználva az etetésre csalogassa a halakat, érdemes jól bearomásítani azt, úgyhogy egy egész flakon Aroma Tuning – Nagy Dévért bele lehet önteni. A megfelelő mennyiségű víz hozzáadása és elkeverése után ezt a keveréket legalább 15 percig pihentetni kell, majd jöhet a rostálás. Ha a keszegek rátaláltak az etetésre, a csomagban található Fluo Morzsa, csemegekukorica, valamint a hozzáadott csonti helyben is tartja azokat. Aki szeret kísérletezni, az a BlendeX Serum – Eper + Méz aromával próbálkozhat. Csalinak az egyszerű csonti + kukorica szendvics javasolt.

Tiszai keszeges keverék
1 csg Big River - Mohos Dévér
1/2 csg Bázis Mix - Pörkölt Magvak
200 g Fluo Morzsa tricolor
250 ml Aroma Tuning - Nagy Dévér
1 doboz csemegekukorica
0,5 liter csontkukac
Csali: csontkukac + csemegekukorica
Plusz aroma: BlendeX Serum - Eper + Méz

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra! A csontkukac nem része a csomagnak.

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: