Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA természetes vizeken, valamint az egyesületi tavakon elsősorban a kukorica alapú etetőanyagok működnek nyáron, de ezzel az összeállítással nem lehet mellélőni a Duna-öblökben és a csatornákon sem.
A Vad Ponty már jó ideje a legnagyobb számban eladott etetőanyagunk, ami nem véletlen. Nagyon értékes összetevőkkel rendelkező kaja ez, amelyet egyszerűen imádnak a pontyok. Ezt és az őrölt TTX-et a megfelelő mennyiségű vízzel kell bekeverni, majd pihentetni, végül áttörni. Fontos, hogy a homogenizálás után még bátran tehetünk hozzá vizet, ugyanis nagymennyiségű szemes anyagot kell bejuttatnia. Mehet bele a fél csomag Hidegen sajtolt kukoricacsíra pellet és a Főtt kukorica.
A tartalmas gombócokat Pellet Feeder kosár fogadja be rendesen, így mindenképp abban javaslom a bejuttatását. Csalinak mi más is kerülhetne a hajszálelőkére, mint kukorica. A Kukorica Tuning - Fehér Eper idei újdonság, amely mind színével, mind ízével kitűnik a többi szem közül. Amennyiben a halaknak kell egy kis bátorítás, használjuk a FermentX Activator Gel - Nagy Ponty aromát, amellyel így, nyár derekán nem tudunk mellélőni!

VAD pontyok csomagja
- 1 csg Vad Ponty
- 1/2 csg TTX Extra őrölt
- 1/2 csg Hidegen sajtolt kukoricacsíra pellet
- 1-2 marék Főtt kukorica – natúr
- csali: Kukorica Tuning - Fehér Eper
- plusz aroma: FermentX Activator Gel - Nagy Ponty

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.