Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Azokon a tavakon, ahol sokan bojliznak, a halak keresik az intenzív ízeket és a magas tápértékkel bíró falatokat. Az ilyen tavakon mindenképp azt kell adni a pontyoknak, amihez hozzászoktak, így ebben az összeállításban olyan ízek köszönnek vissza, amilyenek a legfogósabb bojlikban is.
A FMMFP - Brutal Liver darabos pontycsalogató, mely nem hiányozhat egy nagyhalas keverékből sem. Mindössze 100 ml vizet kell a doboz tartalmához adni, majd összerázni és félretenni. A Top Method Feeder - Brutális Máj és a Top Method Feeder - Spicy Krill olyan kaják, amelyek a pontyhorgászok kelléktárában a legtöbbször előfordulnak. Mindkettő összetett etetőanyag, ám együtt még ütősebbek. Főleg, ha felturbózzuk SpéciAdditive - Folyékony Máj adalékkal. Ez a penetráns szagú folyadék a modern tudatos nagyponty-horgászok egyik legkedveltebb kiegészítője. Ezzel és a megfelelő mennyiségű vízzel kell a kaja tapadóképességét beállítani, majd a pihentetést és rostálást követően lehet az egyveleghez adni a már kicsit megpuhult pelleteket.
Ez az összeállítás method vagy akár Pellet Feeder kosárban is felkínálható, hiszen tartalmas ugyan, de nem tartalmaz extra méretű szemcséket.
A csomagba került még egy tubus BlendeX Serum - Tintahal + Polip, amellyel még tovább lehet „bolondítani” a kosár tartalmát és a csalit, mely ez esetben a Legend Pellet Sinking - Brutális Máj.

Bojlis vizek őszi ásza
1 doboz FMMFP - Brutal Liver
1 csg Top Method Feeder - Brutális Máj
1 csg Top Method Feeder - Spicy Krill
100 ml SpéciAdditive - Folyékony Máj
plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip
csali: Legend Pellet Sinking - Brutális Máj

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.