HALDORÁDÓ Őszi recept 3 - Szeptemberi NAGYpontyok kajája

Bónuszpont jóváírás 90 pont
Akciós ár :
8.990 Ft
Eredeti ár : 8990 9830 9.830 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAz ősz kétség kívül a nagy pontyok időszaka. Szeptember közepén már várható, hogy kicsit mérséklődik a meleg, és a vizek hőmérséklete is kissé visszaesik. Ez jót tesz a pontyok étvágyának, ugyanis érzik, hogy ideje tartalékokat felhalmozni. Ezzel az összeállítással garantáltan felkeltjük a figyelmüket.
A Nagy Ponty etetőanyag már jó ideje az egyik legsikeresebb Haldorádó kaja, amely kellemes aromájával és értékes beltartalmával a nagyobb testű halak kedvelt eledele. Ez kiegészítve a Gold Feeder Champion Corn-al, egy gyorsan bontó, jól felhőző egyveleget alkot. A két szárazanyagot első körben jól össze kell keverni, majd ebbe mehet bele a Kukoricatej, amely kellemes, édes, naturális ízével minden etetőanyagba hasznos adalék. Ezt követően a megfelelő mennyiségű víz hozzá adásával lehet beállítani a keverék tapadó képességét.
10-15 perc pihentetés után ezt a mixtúrát is érdemes áttörni egy nagyobb lukbőségű rostán, majd a homogenizált etetőanyagba kell elkeverni a csemegekukoricát és a 3X Mag Mix-et.
Csalinak érdemes a kajába kevert kukoricaszemek közül választani, de mindenképp kell valami, amivel ki lehet emelni a többi szem közül. Erre a célra tökéletes választás a BlendeX Pop Up Big Carps Fokhagyma + Mandula.
Ezt a keveréket Pellet Feeder kosárral lehet a legcélravezetőbben bejuttatni, hiszen tartalmaz bőven nagy szemcséket, amelyek, ha egy helyre vannak bedobva, mindenképpen helyben is tartják a pontyokat. Ha a terített asztalon rá akarjuk irányítani a figyelmet a csalira, akkor a kosárra nyomott BlendeX Serum - Fokhagyma + Mandula lehet ebben nagy segítségünkre.

Szeptemberi NAGYpontyok kajája

1 csg Nagy Ponty
1 csg Gold Feeder - Champion Corn
100 ml SpéciAdditive – Kukoricatej
1 doboz csemegekukorica 340 g
2 marék 3X Mag Mix
Csali: kukorica a Mag Mix-ből + BlendeX Pop Up Big Carps Fokhagyma + Mandula
Plusz aroma: BlendeX Serum – Fokhagyma + Mandula

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: