Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Ez az összeállítás nemcsak ízében, de megjelenésében is nagy hatással van a pontyokra. Az etetőanyag hatalmas, hófehér „füstje” felkelti a halak figyelmét, a színes-ízes pelletszemek kapkodása közben pedig óvatlanul felszippantják a csalit is.
A Fluo Energy - Ördögűzőt a megfelelő mennyiségű vízzel kell csupán bekeverni, majd félretenni pihenni, míg a mikropelleteket benedvesítjük. A FMMFP - Brutális Máj és Chilis tintahal együtt is bekeverhető. Érdemes egy nagyobb tálba kiönteni őket, majd erre az egyvelegre ráönteni a 150 ml Fluo Flavor - Chilis tintahal aromát, valamint egy kevés vizet. Alapos átkeverés után ezt is érdemes 10 percre félretenni.
Amennyiben minden alkotóelem átnedvesedett, a kaját egy közepes lyukbőségű rostán érdemes áttörni, majd hozzáadni a micro pelleteket, és laza mozdulattal jól átkeverni az egészet.
A csali, amely a csomagba került, szintén egy csípős falat, ráadásul nagy felhajtóerejének köszönhetően akár nagyobb horoggal is bevethető, így akár termetes pontyok horgászata során is jól jöhet: ez a Hybrid Method Pelet - Chilis tintahal.

Színes, csípős keverék az indián nyárra
1 csg Fluo Energy – Ördögűző
1 doboz FMMFP - Brutális Máj
1 doboz FMMFP - Chilis tintahal
150 ml Fluo Flavor - Chilis tintahal
csali: Hybrid Method Pellet - Chilis tintahal

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.