Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekMinden szentnek maga felé hajlik a keze, szokták mondani, de ebben az esetben nem erről van szó. Ez az összeállítás négy évszakos, így már kora tavasszal érdemes vele próbálkozni. Ilyenkor elsősorban a zavarosabb vízterületeken érdemes bevetni, hisz sárga szemcséi a tiszta vízben akár riasztók is lehetnek. Szerencsére az intenzíven telepített tavak nagy része zavaros, így ahová igazából való ez a mix, ott bevethető!
Nagy titok nincs az elkészítésében, hisz mindkét alaphoz pontos vízmennyiség van megadva a csomagoláson is. A TORNADO Micro Pellet 150 ml, míg a finomszemcsés TORNADO Method Mix 300 ml vizet szív be, így ezeket a mennyiségeket akár egyszerre rá is lehet önteni az alapanyagokra. A keverés után mindkét csalogatóanyag megérdemel 10 perc pihenőt!
Az etetőanyagot célszerű rostálni, míg a micro pelletet elegendő szétmorzsolni. A két komponenst lehet keverni, lehet az etetőanyaggal sapkázni a töltetet, vagy akár bepanírozni a pelleteket. Számos lehetőség van, és mindig az adott szituáció mondja meg, hogy éppen melyik működik. A csomag tartalmaz csalit is, amely mi más is lehetne, mint a TORNADO Method - World Champion Sipi 1, és aromát is, ami pedig egyértelműen a TORNADO Activator Gel - Sipi 1.

Tavaszi TORNADO Mix by Sipi 1
- 1 csg TORNADO Micro Pellet - Sipi 1
- 1 csg TORNADO Method Mix - Sipi 1
- Csali: TORNADO Method - World Champion Sipi 1
- Plusz aroma: TORNADO Activator Gel - Sipi 1

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.