Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekMájus elején már nem meglepő, ha valaki 24 órás, vagy esetleg több napos horgászatot tervez. Nekik ajánlott ez az összeállítás, amely elsősorban a természetes, nagy kiterjedésű vizeken lehet eredményes.
A hosszabb túrák egyértelmű, hogy alapozó etetéssel kezdődnek. Ebben a csomagban, ezt a célt a Big Feed - C6 Pellet Eper & Ananász és a Főtt kukorica szolgálja, amelyet csúzlival, spomb-al, vagy akár kézzel is be lehet juttatni a vízbe. Felhasználás előtt bátran lehet rá löttyinteni a SpéciAdditive-ből, így kicsit meggyorsíthatjuk azt, hogy a halak az etetésünkre találjanak.
Az etetett hely meghorgászására 2 csg BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó került az összeállításba, amelyet a 100 ml Mangó kivonattal, és vízzel kell bekeverni, majd a 10 perc pihentetés után áttörni. Amennyiben bordás kosárral juttatjuk ezt be, lehet hozzákeverni az alapozáshoz használt pellet-kukorica mix-ből is.
Ebben az esetben a horogcsalit is az etetésből érdemes kiválasztani, legalább is, ami a kukoricát illeti, de tartalmaz a csomag egy doboz Tornado Pop Up Xl - Mangót is, amellyel akár 2-3 szem tengerit is ki lehet balanszírozni. Amennyiben plusz csalogatóhatást szeretnénk elérni, ajánlatos a csalit, és a kosarat is jól meglocsolni a BlendeX Serum - Vajsav + Mangóval.

Melegedő vizek édes, gyümölcsös összeállítása természetes vizekre, hosszabb kirándulásokhoz
1 csg Big Feed - C6 Pellet Eper & Ananász
1 csg Főtt kukorica - Natúr
100 ml SpéciAdditive - Mangó
2 csg BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó
Csali: főtt kukorica + Tornado Pop Up XL – Mangó
Plusz aroma: BlendeX Serum – Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.