HALDORÁDÓ Tavaszi recept 12 - Első amurozások kajája

Akciós ár :
7.690 Ft
Eredeti ár : 7690 8450 8.450 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAhogy melegszenek a vizek, úgy lesznek egyre aktívabbak az amurok. Ekkor már érdemes tejsavas erjesztéssel készült kajákkal is próbálkozni, akár pontyra is. A FermentX FX 1 kiegészítve Tejsavas Micro Mag Mixel nagyszerű amuros csemege, azonban kicsit lágyítva a BlendeX 2 in 1 Vajsav + Mangóval, a pontyok számára is nagyon csábító. Ráadásul a BlendeX etetőanyag oldódása is nagyon figyelemfelkeltő. Csalinak a Tornado Wafter  N-Butyric & Ananász lehet jó alternatíva, amely intenzív aroma, és színkibocsátása miatt az etetésre érkező pontyok számára csábító falatot jelent. Plusz aromázáshoz a BlendeX Serum - Vajsav + Mangó javasolt.

Első amurozások kajája
1 csg FermentX FX 1
1 csg BlendeX 2 in 1 Vajsav + Mangó
1 csg FermentX Additive - Tejsavas Micro Mag Mix
Csali: Tornado Wafter  N-Butyric & Ananász
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: