Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekSokan tapasztalhatták már, – főleg, akik járnak methodos versenyekre - hogy egyre inkább előtérbe kerülnek a mikropelletek. Szinte nincs olyan versenyző, akinél kizárólag etetőanyag lenne a tálcán. Ennek oka, hogy a pontyok olyan mennyiségben találkoznak a darabos falatokkal, hogy a por állagú csalogatóanyagok hidegen hagyják őket. Ennek a tapasztalatnak a mentén készültek el az idei év újdonságai a 4Season Pelletek, melyek közül elsőként a Tavaszi kerül előtérbe. Ehhez tulajdonképpen semmi nem kell, mindössze víz, amellyel össze kell rázni a box tartalmát, majd egy picit állni hagyni.
A csomag tartalmaz egy csomag Top Method Feeder - Spicy Krill-t, amelynek a felét kell egy kevés CSL Tuning-al és vízzel bekeverni, majd átrostálni. Ez a kaja azt a célt szolgálja, hogy a pellet alapra, néha rátöltve kaját, lehet gyorsítani a pecát, mert a lendületes oldódású etetőanyag felkelti a halak figyelmét, ha már kellő mennyiségben tartózkodnak az etetésen.
Felhasználás előtt mindenképp érdemes a 4Season doboz tartalmát jól átmozgatni, az esetlegesen összetapadt pelletszemeket szétmorzsolni, annak érdekében, hogy az oldódása egyenletes legyen!
A megfelelő idejű pihentetés után egy sűrű rostán érdemes a kaját áttörni, így a kosártöltés is egyszerűbb lesz.
Csalinak SpéciCorn – Fokhagyma került az összeállításba, míg extra tuningként az idei év egyik újdonsága a Tornado Activator Spray – Fokhagyma & Mandula található meg a csomagban. Ez utóbbi az intenzív íze mellett látványos zöld felhőt képez a vízben.
A kosár töltését rétegesen érdemes végezni. Először mehet bele a finomszemcsés etetőanyag, majd erre a csali, gazdagon lefújva az Activator Spray-vel. Ezt követően mehet a töltőszerszámba a pellet mix. Ebben a formában a „töltet” közepén, az „aromaágyon” maradó csali garantáltan gazdára talál!

Márciusi methodos pellet mix
1 doboz 4S Method Pellet Mix - Tavasz
1/2 csg Top Method Feeder - Spicy Krill („sapkázni”)
50 ml CSL Tuning - Tenger Kincse
Csali: SpéciCorn - Fokhagyma
Plusz aroma: Tornado Activator Spray - Fokhagyma & Mandula

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.