Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekAki nagy pontyot szeretne fogni az év ezen időszakában, annak mindenképp magas fehérjetartalmú keverékekben kell gondolkodnia. Ez a mix mindent (is) tartalmaz, amit a halak kívánnak ilyenkor. Májas, halas, krilles falatok? Ha ezt bedobjuk, garantáltan nem kerülnek el minket a nagytestű halak!
Első lépés, hogy a 100 ml SpéciAdditive-et elkeverjük 5 dl vízben. Ebből 100 ml-t rá kell önteni a FLuo Micro Method Feed Pelletre, majd összerázni, és pihentetni. A többi folyadékot a fél csomag Spicy Krill-ből, és fél csomag BlendeX kajából álló szárazanyagra kell önteni, majd jól elkeverni. Amennyiben száraznak érezzük, lehet további kevés vizet adagolni hozzá. Természetesen a tömörítés, és a 10 perces pihentetés ennek kajának is jár.
A szemcsék felpuhulása után az egész egyveleget össze kell keverni, és már tölthető is a kosárba. Legyen szó Pellet Feederes, vagy éppen Method kosaras technikáról, ez az összeállítás bátran bevethető, ha nagy pontyot szeretnénk fogni.
A csomagba Legend Pellet Sinking - Brutális Máj került, mint csalialternatíva. Ez a nehéz, de ízletes falat folyamatosan oldódik, és hamar elveszti szabályos formáját, így a halak gyanakvás nélkül szippantják fel. Természetesen van egy kis plusz aroma is ebben az összeállításban. Ez úttal a BlendeX Serum - Tintahal + Polip hivatott a pontyok figyelmének felkeltésére.

Termetes pontyok ébresztő menüje
1/2 csg Top Method Feeder - Spicy Krill
1/2 csg Blendex 2 in 1 – Tintahal + Polip
1 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Brutális Máj
100 ml SpéciAdditive - Fűszeres Vörös Máj
Csali: Legend Pellet Sinking - Brutális Máj
Plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.